Obiective foto

(30 produse)

   

  Obiectiv pentru aparat foto la cel mai mic pret din Romania!

   

  Descopera obiectivele foto profesionale de la noi de pe site

   

  Un aparat foto fara obiectiv este inutil pentru un fotograf. Obiectivul foto este cel care focalizeaza lumina printr-un vizor intr-un punct mic din spatele aparatului cu film, DSLR sau mirrorless. Daca scoti obiectivul din aparatul foto, singurul tip de imagine care se poate produce este o lumina alba. Astfel, un obiectiv profesional de inalta calitate te poate ajuta sa realizezi fotografii exceptionale chiar si cu un aparat foto DSLR sau  un aparat foto mirrorless mai ieftin, in schimb un obiectiv de o calitate scazuta indiferent daca este atasat unui aparat foto bun nu poate obtine aceleasi rezultate. 

   

  Alege obiectivul foto in functie de fotografiile pe care vrei sa le faci

   

  Obiectivele foto se diferentiaza intre ele in functie de distanta lor focala. Aceasta se masoara in milimetri si este in esenta nivelul de zoom al obiectivului. Pentru pasionatii de fotografiat peisaje le recomandam sa aleaga obiective foto cu unghi larg care surprinde mult mai mult dintr-o scena.  Obiectivele care sunt incluse in kit sunt o optiune perfecta pentru cineva care este la inceput de drum in arta fotografiei si vrea sa invete lucrurile de baza. Un plus pe care aceste obiective de kit il are este versatilitatea si usurinta cu care poate fi carat in vacante. Obiectivele superzoom sunt indicate cand vrei sa fotografiezi un subiect de la o distanta foarte mare. Obiectivele macro exceleaza in fotografiile de aproape unde focusul este mai ales pe obiectele mici si pe detalii. Acest tip de obiectiv este util atunci cand vrei sa fotografiezi flori, insecte si obiective mici. 

  Indiferent de obiectivul foto pe care il alegi, la noi pe site gasesti o gama variata de obiective foto. Nu trebuie sa iti lipseasca din trusa de fotograf un obiectiv prime, un obiectiv kit si un obiectiv ultrawide.

   

   

  Intrebari frecvente

  Alege obiectivul foto in functie de buget si in functie de subiectul fotografiei tale. O idee foarte buna este sa detii mai multe obiective pe care le poti folosi atunci cand imortalizezi persoane, peisaje sau obiecte mici aflate la distante mari.

  Obiectivul este un element de baza al aparatului foto fara de care acesta nu poate sa realizeze fotografii. In functie de tipul de fotografii pe care le realizezi alege un obiectiv foto kit, prime, micro sau superzoom.