Unitati optice externe

(8 produse)

   

  Unitati optice externe la cel mai mic pret din Romania!

   

  Bucura-te de CD-uri si DVD-uri vechi cu unitatile optice externe de la noi de pe site.

   

  Tehnologia a evoluat si odata cu aceasta au evoluat si ustensilele utilizate in domeniul IT si nu numai. In cea mai mare parte, laptopurile noi si moderne nu mai dispun de o unitate optica speciala pentru CD-uri si DVD-uri, iar acest lucru poate sa incurce activitatea ta. Venim in ajutorul tau cu gama noastra variata de unitati optice externe compatibile cu orice tehnologie de tip DVD, CD sau Blu-Ray.

   

  Acestea sunt perfecte daca esti un utilizator constant de CD-uri si DVD-uri sau daca ai un job sau o activitate care se axeaza mult pe utilizarea acestor tehnologii. O unitate optica externa nu are o greutate mare si ocupa foarte putin spatiu, facand acest mic gadget un partener de nadejde.

   

  Pur si simplu conectezi unitatea optica externa la laptop, si apoi este gata de utilizat. Cand iti termini treaba, deconectezi unitatea optica si o poti depozita fara probleme in geanta de laptop.

   

  Iti punem la dispozitie branduri premium, iar calitatea acestora este la cel mai inalt nivel. Unitati optice externe Asus, Verbatim, LG, HP si multe altele sunt la dispozitie pentru tine la doar cateva click-uri distanta.

   

  Daca ai nevoie de o unitate optica externa noua ai ajuns in locul potrivit! Comanda acum o unitate optica si bucura-te de 24 de luni garantie comerciala.

   

   

  Intrebari frecvente

  Unitatea optica reprezinta o unitate de disc externa sau interna a computerului sau a laptopului tau care utilizeaza o tehnologie pe baza de fascicul laser pentru a citi, scrie si utiliza date. Unitatile de disc optice sunt, in cea mai mare parte, asociate cu discurile compacte, DVD-urile, CD-urile si tehnologia Blu-Ray.

  Unitatile optice dau voie computerului tau sa citeasca, sa interactioneze si sa lucreze cu informatiile de pe discuri precum CD-uri, DVD-uri si Blu-ray. In timp ce tehnologia a evoluat, aceste unitati optice au fost excluse, iar acum nu prea le mai vezi pe computerele noi. Daca ai nevoie de o unitate optica noua si moderna, dar computerul sau laptopul tau nu are una, poti cumpara o unitate optica externa de pe site-ul nostru.