Hoverboard

(11 produse)

  Hoverboard la pret accesibil

   

  Daca esti in cautarea unor vehicule electrice, trebuie sa stii ca scuterul este una dintre cele mai populare alegeri. Preferat atat de adulti, cat si de persoanele in varsta care nu se pot deplasa din cauza problemelor de sanatate, scuterul electric este cunoscut si sub numele de moped.

   

  Scutere electrice la preturi accesibile

   

  Vei descoperi in categoria dedicata, scutere electrice, la preturi avantajoase, cu o multime de dotari, precum: suspensie fata+spate, semnalizari, oglinzi, far cu LED, indicator de baterie, incarcare rapida. Modelele pe care ti le punem la dispozitie pe site sunt fie cu un singur loc, pentru o singura persoana, fie pentru doua persoane si pot atinge viteze de 25km/h sau de 45 km/h.

   

  Scutere electrice fara permis

   

  Desi sunt 100% legale pe drumurile din Romania, este indicat, atunci cand alegi mopedul sau motoreta electrica perfecta pentru tine, sa fii foarte atent la caracteristicile ei. Pentru unele modele nu vei avea nevoie de permis, in timp ce pentru altele, care dispun de un motor mai mare, va fi nevoie sa ai permis si sa le inmatriculezi, iar hooverboard-urile te pot solicita mai intens pana cand te obisnuiesti cu ele.

   

  Nu mai sta pe ganduri, haide sa vezi oferta noastra de Scutere electrice - Hoverboard si sa alegi modelul preferat, la cel mai mic pret din Romania!

   

   

  Intrebari frecvente

  Un hoverboard este un scuter electric portabil, reincarcabil cu baterii si autobalansat.

  Un hoverboard costa intre 500 si 1000 de lei, in functie de specificatiile lui.

  Singurele parti dificile sunt urcarea si coborarea de pe hoverboard. Dupa ce reusesti sa urci, iti poti mentine la inceput echilibrul rezemandu-te de ceva, ca sa te obisnuiesti. Pentru a te deplasa, trebuie doar sa te balansezi usor inainte si inapoi, iar pentru oprire trebuie sa revii la o pozitie relaxata, dreapta.

  Viteza maxima a unui hoverboard este de 9-12 km/ora.

  Timpul mediu de incarcare al unui hoverboard este de 3 ore, iar autonomia este de 10 kilometri.