Odorizant baie

(86 produse)
  86 produse

  Odorizant pentru baie - Oaza de prospetime

   

  Bucura-te de o baie curata si plina de prospetime cu odorizantele pentru toaleta.  Indiferent de preferintele tale, odorizantele de toaleta te ajuta sa creezi un mediu igienic si placut in baia ta.

   

  Intotdeauna punem accent pe calitatea produselor, asa ca am selectat cele mai bune odorizante pentru baie, pentru a satisface cele mai inalte standarde de igiena si prospetime. Odorizantele pentru toaleta elibereaza arome in toaleta si raspandesc un miros placut in toata incaperea. 

   

  Daca iti doresti ca in baia ta sa fie un miros placut pe tot parcursul zilei, poti opta pentru odorizantele Bref. Acestea se agata de vasul toaletei si elibereaza arome fresh, florale sau fructate, pastrand toaleta curata si stralucitoare.

   

  Odorizantele sub forma de tableta se introduc in interiorul rezervorului si raspandesc arome incantatoare in toata incaperea de fiecare data cand rezervorul toaletei se goleste.

   

  Durata de actiune a unui odorizant pentru baie

  Durata de actiune a odorizantelor poate varia in functie de tipul de produs, concentratia sa si modul in care este utilizat.

   

  Odorizantele care se ataseaza pe vasul toaletei au o durata de actiune mai indelungata. Acestea se dizolva treptat si elibereaza arome placute de fiecare data cand rezervorul se goleste, mentinand un mediu proaspat intre utilizari.

   

  De asemenea, tabletele care se introduc in vasul toaletei se dizolva in apa si ofera o aroma placuta constanta de fiecare data cand rezervorul se goleste. Durata de actiune depinde de cantitatea de apa utilizata si de concentratia produsului.

   

  Comanda acum odorizantele pentru baie si adauga un strop de prospetime in viata ta de zi cu zi!  Intrebari frecvente

  Odorizantele pentru toaleta au diferite arome de citrice, florale, fructate sau fresh. Orice aroma ai alege, cu ajutorul odorizantelor de toaleta te poti bucura de prospetime si atmosfera revigoranta in baia ta.