Accesorii, consumabile aparate frigorifice

(11 produse)

  Accesorii si consumabile pentru frigidere la cel mai mic pret din Romania

   

  Acum ca ai frigiderul mult dorit, ai grija de el si prelungeste-i durata de viata cu produsele speciale. Iti oferim accesorii si consumabile pentru aparate frigorifice care iti vor fi de folos imediat sau in viitor.. Astfel, ti-am pregatit o gama larga de produse dedicate pentru combine frigorifice, frigidere, congelatoare, lazi frigorifice, side by syde si multe alte utilizari. Punem la dispozitie produse de la cele mai mari branduri, precum Samsung, WPRO, Electrolux, Bosch sau altele. 

   

  Daca esti in cautarea unui panou delimitator, oferim gama de panouri interschimbabile la cele mai mici preturi din Romania. Poate ai nevoie de un nou filtru de apa, avem solutia pentru tine. Te asteptam in magazin sau pe site-ul nostru sa vezi ce oferte ti-am pregatit la accesoriile si consumabilele pentru aparatele frigorifice!

  Intrebari frecvente

  In cazul frigiderelor si combinelor frigorifice, panourile interschimbabile sunt piese extra care se pot monta pe usile frigiderului pentru un design aparte si elegant. Acestea se monteaza usor si vin in mai multe dimensiuni si culori. Astfel, cu ajutorul unui panou interschimbabil, nu te vei mai plictisi niciodata de frigiderul tau.

  Un filtru de apa pentru frigider este un filtru simplu realizat din carbon care trateaza apa potabila dintr-un frigider. Un filtru de apa actioneaza ca o bariera fizica care blocheaza sau prinde resturile (cum ar fi nisipul) si uneori bacteriile. In general, viteza fluxului de apa va depinde de marimea golului din bariera filtrului sau din membrana. Un filtru fin cu un spatiu cat mai mic inseamna un flux mai lent de apa, acestea fiind unul dintre cele mai bune si recomandate filtre.