Placi de retea

(11 produse)

   

  Placi de retea la cel mai mic pret din Romania

   

  Placa de retea are scopul de a realiza comunicarea intre calculator si retea. Placa de retea se mai numeste si placa cu interfata de retea sau adaptor de retea, si are aspectul unei placi care contine mai multe cablaje imprimate pe care se monteaza componentele electronice necesare comunicarii si conectarii cu reteaua.

   

  Aceasta se monteaza intr-un slot special aflat pe placa de baza a calculatorului. O placa de retea poate sa comunice prin conexiune de tip ‘’serial’’, care transmite bitii unul cate unul, sau printr-o conexiune de tip ‘’paralel’’, care transmite mai multi biti in acelasi timp.

   

  Iti punem la dispozitie placi de retea de la producatori de top precum Asus, TP-Link, Tenda sau multi altii. Iti oferim cele mai bune produse, la cele mai mici preturi din Romania si pe langa acest lucru, iti oferim si garantie comerciala.

   

  Daca esti in cautarea unei placi de retea, noi avem solutia pentru tine. Cumpara acum o placa de retea de pe site-ul nostru sau vino in magazine si te vom ajuta cu orice ai nevoie. 

   

   

  Intrebari frecvente

  Placa de retea are design-ul unei placi de memorie RAM si are rolul de comunicare intre calculator si reteaua de internet.

  Alege o placa de retea din gama noastra si ai parte de calitate garantata. TP-Link, Asus, Tenda si multi alti producatori te asteapta pe site-ul nostru. Opteaza pentru o placa de retea care are viteza de transfer Wi-Fi cat mai mare!