Imprimante multifunctionale

(181 produse)
  181 produse

   

  Imprimanta multifunctionala la cel mai mic pret din Romania!

   

  Imprimante si Printere Multifunctionale pentru acasa si pentru afacerea ta

   

  Un articol important care nu poate lipsi in niciun birou este imprimanta. Contractele, chitantele, ghidurile si alte documente care trebuie semnate un reprezentant al companiei, trebuie sa circule intre angajati si angajatori aproape zilnic. Din acest motiv, este necesara cel putin o imprimanta, sau chiar mai multe daca biroul este mai mare, astfel incat sa nu fii nevoit sa stai la coada pentru a imprima documentele.

   

  Daca la biroul tau este nevoie sa se imprime o multime de documente, zilnic,  este necesara o imprimanta rapida al carei proces de imprimare sa nu dureaze mai mult de cateva minute. Daca nu iei in calcul lipsa spatiului din cladire, ai si posibilitatea de a cumpara o imprimanta mare care poate prelua comenzi din mai multe locuri, in acelasi timp, oferindu-ti din nou avantajul de viteza. Imprimantele laser sunt o alegere buna atunci cand trebuie sa imprimati multa hartie, dar cand vine vorba de fotografii, imprimantele cu jet de cerneala sunt mai fiabile si o optiune mai profitabila din punct de vedere financiar, pe termen lung.

   

  Cand vine vorba de viata la birou si de multe documente, retineti ca hartia de imprimare este doar o parte a unei etape. De obicei, trebuie sa scanati documente pentru a le trimite prin e-mail sau a le pastra intr-un loc sigur, adica intr-o arhiva digitala, iar uneori va trebui sa fotocopiati documente pentru a le trimite departamentelor sau colaboratorilor interesati. Pentru asta nu este suficient sa cumperi o imprimanta clasica deoarece are o singura functie, adica imprimarea. In cazul mentionat mai sus, o imprimanta multifunctionala este ideala pentru ca iti ofera mai multe facilitati, fara a fi nevoie sa cumperi foarte multe echipamente.

   

  Pe de alta parte, cand vine vorba de propria casa, confortul este factorul fundamental. In primul rand, luati in considerare dimensiunea imprimantei. Nu copia acel model urias de la birou, va ocupa mult spatiu. Alege, in schimb, o imprimanta ceva mai mica pe care o poti pune pe birou sau undeva in apropiere, dar tine cont si de capacitatile acesteia. Daca aveti nevoie sa scanati documente sau sa imprimati mult, aveti nevoie de o imprimanta laser care poate scana si chiar copia. Este important sa alegi un model de ultima ora care sa se poata conecta la internet fara probleme, iar cu ajutorul lui iti vei putea face treaba eficient.

   

  Fiecare persoana sau institutie alege cea mai utila imprimanta pentru nevoile sale. Daca esti pasionat de fotografie si vrei sa-ti prezinti portofoliul potentialilor clienti, o imprimanta cu jet de cerneala este cu siguranta cea mai inteligenta alegere, deoarece vei obtine o calitate mai buna, iar rezultatul final se va potrivi asteptarilor tale. Pe de alta parte, daca trebuie sa imprimati zeci sau sute de documente pe zi, in mare parte alb-negru, o imprimanta laser va poate fi de ajutor si are, de asemenea, un avantaj economic, deoarece puteti utiliza acelasi cartus pentru o perioada mai lunga de timp.

   

  Putem enumera si cateva avantajele ale unei imprimante multifunctionale: ocupa mult mai putin spatiu, pretul este mai rentabil, facturi mai mici pentru curent, munca este mai eficienta. 

   

  Bucura-te de cel mai mic pret din Romania si comanda acum o Imprimanta Multifunctionala potrivita nevoilor tale!

   

   

  Intrebari frecvente

  Gama noastra de imprimante multifunctionale este foarte variata si punem la dispozitie imprimante laser, imprimante inkjet si imprimante ciss. De asemenea, in gama noastra poti gasi branduri precum HP, Canon, Xerox, Epson, Brother sau Lexmark.

  O imprimanta multifunctionala cu jet de cerneala este cea mai potrivita imprimanta, in cazul in care esti pasionat de fotografie si vrei ca portofoliul tau sau arate exemplar. Daca vei imprima zeci si sute de hartii pe zi, atunci cea mai potrivita imprimanta este cea clasica, de tip laser. Pentru acasa, recomandam o imprimanta multifunctionala, deoarece prezinta mai multe functii in afara de imprimare, de dimensiuni mai mici.