Tequila

(18 produse)

  Tequila in Margarita sau cu lamaie si sare?

   

  Indiferent daca preferi sa bei tequila intr-un cocktail racoritor plin de culoare sau ca doresti sa devii sufletul petrecerii dupa primul shot, sticlele de tequila abia asteapta sa fie incercate. Asadar...Tequila Patron, tequila Jose Cuervo sau bere cu tequila? Ce sa fie? 

   

  Cauti cea mai buna tequila?

   

  Stim! Greu de ales numai una. Cu siguranta vei gasi sticla de tequila care ti se potriveste (sau chiar sticlele) daca arunci un ochi in categoria noastra. Fie ca esti incepator sau ca esti expert, retine un aspect: oricare tequila, poate deveni cea mai buna tequila. Iti dam totusi un sfat, tequila adora compania, asadar sa nu uiti sa cumperi si niste lamaie care sa o acompanieze sau sa o bei intr-un cocktail precum Margarita, Tequila Sunrise, Silver Breeze, Bloody Mary.

   

  Ce pret are tequila?

   

  Preturile la tequila pot varia foarte mult, in functie de procesul prin care au fost obtinute, dar si de calitatea ingredientelor. Desigur, acest lucru nu inseamna ca o sticla cu un pret mai mic va fi mai rea la gust, in general, raportul calitate-pret este unul corect. Asadar, tequila pret mic sau tequila pret mare? Depinde doar de gustul tau!

   

   

  Intrebari frecvente

  Tequila isi are originile in Mexic. Aceasta este facuta dintr-o planta numita agava-albastra. Miezul plantei suculente sta la baza acestei bauturi.

  Tequila poate fi bauta ca shot in pahare de 30-40ml impreuna cu o felie de lamaie sau savurata in cocktail-uri.