Monitoare Digital Signage

(94 produse)
  94 produse

   

  Monitoare Digital Signage la cele mai mici preturi din Romania!

   

  Monitorul digital signage este un dispozitiv multimedia care a fost dezvoltat pentru a satisface cererea pietei de publicitate in aer liber. Inlocuieste treptat unele aplicatii ale panourilor traditionale si ale cutiilor luminoase de publicitate. Afisajele LCD in aer liber sunt potrivite in special pentru centre comerciale, publicitate stradala,, statii de metrou, statii de autobuz, intreprinderi, scoli si parcuri.

   

  Mai atractiv si mai remarcabil 

   

  Display-urile profesionale si ecranele LED de la noi de pe site ofera continuturi dinamice, atractive si pot fi folosite ca panouri publicitare indoor sau outdoor, pentru diverse evenimente pe scene sau in cluburi. Datorita dimensiunilor de pana la 85 inch diagonala, se poate vedea clar ce este pe ecran, de la o distanta considerabila. 

   

  Actualizarea programului in orice moment

   

  Datorita software-ului care gestioneaza continutul, ecranele profesionale redau non stop si se poate actualiza continutul in orice moment. Avantajul publicitatii outdoor, prin intermediul ecranelor digital signage, il reprezinta alegerea pozitionarii display-ului profesional. Locul in care acest panou publicitar este amplasat este important, deoarece isi poate reda continutul si luminozitatea in functie de conditiile de trafic sau poate fi adaptat conform intereselor consumatorilor. 

   

  Economisirea spatiului

   

  Alege un monitor digital signage in locul panourilor sau bannerelor statice, care afiseaza doar un text si o imagine, si opteaza pentru un display profesional care poate reda si mai multe reclame intr-un singur loc, fara sa fie necesara schimbarea lor manuala.

   

  Daca ai o afacere si intentionezi s-o promovezi, ia in considerare publicitatea outdoor. La noi pe site, gasesti ecrane LED profesionale care redau reclamele la o rezolutie UHD, permitand spectatorilor sa se bucure de un spectru larg de culori, de pana la un miliard de nuante. 

   

   

  Intrebari frecvente

  Un ecran LED este mult mai atragator fata de un panou publicitar clasic, datorita dinamicii pentru redarea reclamei, a dimensiunii si a culorilor vibrante.

  Monitorul digital signage este un dispozitiv multimedia si este folosit ca panou publicitar atat pentru interior, cum ar fi centre comerciale, lobby-ul unui hotel, intreprinderi sau pentru mediul exterior: statii de autobuz, scene de concert sau parcuri.