Carcase PC

(112 produse)
  112 produse

   

  Carcase PC la cele mai mici preturi din Romania!

   

  Carcasa PC are rolul de a gazdui componentele unui sistem PC atat din punct de vedere al functionalitatii, cat si din punct de vedere estetic. Iti poti manifesta preferintele in materie de design, alegand o carcasa pentru PC cu laterale transparente, culori vii si  posibilitati infinite de iluminare care ii vor oferi carcasei tale un design unic. Alegerea unei carcase pentru PC poate fi o sarcina dificila, tocmai de aceea specialistii nostri te asteapta in magazin sau pe site sa alegi carcasa PC potrivita nevoilor tale.  

   

  Interior complet

   

  Cele mai populare carcase PC pe care le gasesti si pe site-ul nostru sunt: carcase PC full tower, carcase pc middletower si minitower. Carcasele pentru PC Full Tower  si Middletower sunt cele mai cautate de catre pasionatii de gaming, datorita designului nonconformist. Daca iti doresti sa-ti construiesti propriul PC de la 0, alege o carcasa cu modelul preferat de tine, pe care sa-l pui la punct si sa-i cresti performanta. Nu uita sa adaugi si un ventilator cu LED care iti va mentine sistemul PC functional vreme  indelungata si il va scoate in evidenta.  

   

  Transforma-ti PC-ul intr-o adevarata supernova, gata sa preia controlul intregului tau univers. Intra pe site sau vino in magazine si alege carcasa PC potrivita pentru tine.

   

   

  Intrebari frecvente

  Carcasa pentru PC este un spatiu care ofera gazduire si racire componentelor unui sistem PC. Racirea componentelor este deosebit de importanta, deoarece va mari durata de viata a circuitelor si a cipurilor electronice.

  Alege o carcasa PC in functie de design, formatul acceptat de placa de baza, lungimea placii video, inaltimea coolerului si numarul de ventilatoare.