Media playere

(4 produse)

   

  Media player la cel mai mic pret din Romania!

   

  Un Media Player perfect pentru o casa inteligenta!

   

  Playerele noastre media sunt proiectate pentru a oferi o calitate excelenta a sunetului, dar si redare video. Aceste playere media full HD sau 4K accepta redarea fisierelor video de pe medii de stocare locale si platforme online precum YouTube si Vimeo. Este furnizata conectivitate HDMI, precum si conectivitate Bluetooth sau conectivitate Wi-Fi, permitandu-ti sa-l conectezi la alte dispozitive, cum ar fi set-top box-urile sau consolele de jocuri. Mai mult, aceste media playere atractive arata ca o telecomanda TV si au un pret foarte avantajos.

   

  Urmareste-ti filmele, emisiunile TV si clipurile video preferate, in mod convenabil cu un player media. Bucura-te de continut amuzant la calitate Full HD sau 4K, cu o capacitate de 8 GB si o interfata usor de utilizat. Reda fisierele audio prin conectivitate Bluetooth si conectivitate HDMI, astfel incat sa poti fi cat de aproape sau departe de ecran doresti.

   

  Nu stii ce media player sa cumperi? Hai si in magazinele noastre sa vezi ce modele iti putem recomanda.

   

   

  Intrebari frecvente

  Playerele media ofera mai multe caracteristici. Acestea permit utilizatorilor sa-si organizeze colectia multimedia, sa redea melodii si filme, sa extraga melodii CD in MP3 si alte formate audio, sa inscriptioneze CD-uri, sa asculte radio pe Internet, sa descarce continut din magazinele de muzica online si sa transmita continut de pe Internet.

  In functie de bugetul de care dispui, dar si de modul in care il vei utiliza, iti putem recomanda mai multe produse. Cel mai bine, te asteptam in magazinele noastre unde iti vom da toate informatiile necesare.