Click aici catre cele mai bune promotii.

Purificatoare aer

Purificatoarele de aer sunt, dupa cum le spune si numele, instalatii pentru purificarea aerului din locuinte si din alte tipuri de spatii, care au rolul sa ne protejeze sanatatea pe termen lung. Purificatoarele de aer descompun mirosurile neplacute si reduc particulele daunatoare pentru sanatatea noastra, transmisibile prin aer.

Dispozitivele performante pentru curatarea aerului disperseaza transpiratia si componentele fumului de tigara ori a mirosurilor de animale. Un purificator de aer de ultima generatie este extrem de eficient si pentru eliminarea acarienilor, bacteriilor, virusurilor, particulelor de polen si alergenilor prezenti in parul animalelor de companie, cum ar fi cainii si pisicile.

Anumite dispozitive reusesc chiar sa diminueze nivelul de ozon din atmosfera, aspect important pentru sanatatea plamanilor. Instaliile pentru purificarea aerului din locuinte sunt foarte simplu de utilizat. Ele nu fac altceva decat sa capteze, cu ajutorul unui ventilator, aerul dintr-o incapere, sa-l treaca prin mai multe filtre, iar apoi sa-l elibereze in camera. Inainte sa alegi un purificator de aer, analizeaza volumul de aer pe care il poate curata, tipurile de particule filtrate, nivelul de zgomot si costul cu eventualele consumabile.