Purificatoare aer

(30 produse)

   

  Purificator de aer la cel mai mic pret din Romania!

   

  Un singur produs, mai multe beneficii

  Daca iti doresti o atmosfera mai curata pentru toti membrii familiei, fara impuritati, poluanti si alergeni, este recomandat sa iei in considerare investitia intr-un purificator de aer. Acesta are multiple beneficii: neutralizeaza mirosurile nedorite, elimina impuritatile si alergenii (au integrat un filtru hepa), ajuta la prevenirea aparitiei igrasiei si diminueaza riscul de a contracta boli virale. Purificatorul de aer potrivit este cel care indeplineste cu succes nevoile familiei tale, de aceea, este important sa iei in considerare toate criteriile si functiile acestora inainte de a alege.

   

  Salin, pe baza de ozon sau de apa - care e purificatorul de aer de care ai nevoie?

  Inainte de a alege un purificator, gandeste-te la criteriile importante in alegerea aparatului de purificare a aerului. Exista purificatoare de aer profesionale, cu senzor de temperatura, senzor de lumina si senzor de umiditate, potrivite pentru baie, sufragerie sau living, iar unele dintre acestea au functie de ionizare a aerului sau functioneaza ca dezumidificator si purificator de aer. Asa ca daca esti in cautarea unor purificatoare aer ieftine, la cel mai bun raport calitate-pret, esti la locul potrivit. In plus, ai optiunea de a achizitiona un purificator de aer in rate, in cazul in care nu dispui pentru moment de bugetul necesar.

   

  Te asteptam cu o gama variata de purificatoare de aer, de cea mai buna calitate

  Hai sa descoperi toate ofertele: la purificator de aer cu apa, racitor si purificator de aer salin, aparat de ionizare a aerului, toate avand numeroase beneficii pentru sanatatea ta. Oferta noastra cuprinde doar aparate airfree de cea mai buna calitate, la preturi mici si cu posibilitatea de plata in rate sau de achizitionare in cadrul promotiilor noastre. Purificatoarele de aer de la producatori renumiti au o multime de beneficii pentru atmosfera din casa si pentru sanatatea noastra, acestea asigurain plus si ionizarea aerului.

   

  Descopera toata gama de purificatoare de aer din magazin si alege produsul potrivit pentru tine, la cel mai mic pret din Romania!

  Intrebari frecvente

  Purificatorul de aer nu este un dispozitiv complex, ci functioneaza dupa un principiu relativ simplu. Este compus de regula dintr-un ventilator care trage aerul din camera si il trece printr-o serie de filtre. Prin procesul de ionizare se retin noxele, fiind capturate particulele de praf, polen, fum de tigara etc; apoi aerul se elibereaza din nou in incaperea intr-un forma purificata. Purificatoarele de aer sunt recomandate in mod special persoanelor sensibile, care se confrunta cu alergii sau familiilor cu copii, deoarece distrug microbii, alergenii sau acarienii din aer. Unele persoane il folosesc pentru a pastra un miros neutru in casa, pentru a elimina efectele neplacute ale fumului de tigara, in timp ce altii il folosesc ca parte a unui stil de viata sanatos.

  Un purificator de aer bun este prevazut cu: Filtru HEPA: retine particule foarte mici (praf, alergeni, mucegai, bacterii). Filtru de carbon activat: retine gazele sau mirosurile diverse, cum ar fi cel de tutun, de mancarea gatita, chimicale sau vopseluri. Ionizare: emite ioni negativi pentru retinerea particulelor de praf, a alergenilor, fumului de tigara sau a mucegaiului. Lumina ultravioleta: singura modalitate de a ucide bacteriile si virusuridin aer.

  Cand alegi purificatorul de aer, gandeste-te, in primul rand, la stilul de viata pe care tu si familia ta il aveti: unele persoane sunt alergice la praf si polen, iar in acest caz, va trebui sa optezi pentru o tehnologie avansata. Daca fumezi in casa, e valabil acelasi lucru - cu cat ai mai multe nevoi, cu atat purificatorul de aer trebuie sa fie mai modern si capabil.

  Modelul si tehnologia folosita pentru fabricarea purificatorul de aer pe care il alegi, influenteaza nivelul acestuia de zgomot, insa este important sa iei in considerare faptul ca un purificator de aer este zgomotos doar la inceputul procesului, pe parcurs zgomotul se diminueaza.

  Primul tip, Filtrele HEPA - High Efficiency Particulate Air este ideal pentru eliminarea prafului, al polenului si elimina pana la 99.97% din particule. Tipul doi, Filtrele Carbon sunt ideale pentru fumul de tigara, vaporii de vopsea, si mirosurile din bucatarie.