Aparate de ras electrice

(51 produse)
  51 produse

   

  Aparate de ras electrice la cel mai mic pret din Romania

   

  Ce sa cauti cand alegi un aparat de ras electric?

   

  Un aparat de ras electric va face rutina barbieritului usoara si placuta, daca stii cum sa alegi ce ti se potriveste. Aparatele de ras electrice au de obicei cap de barbierit cu lame oscilante sau cu lame rotative. In general, cele cu cap cu lame rotative sunt mai versatile, fiind capabile sa urmareasca atent conturul fetei, chiar si daca firul de par e mai lung. Pot fi folosite cu incredere si pe suprafate plate, ca de exemplu obrajii.

   

  Cu ce acceorii poate veni o masina de barbierit?

   

  Multe modele de masini de barbierit vin direct cu accesorii incluse, pe care le poti folosi la diverse finisaje, detalii sau zone ale fetei, altele vin fara aceste plusuri. Instrumentele de stilizare pe care le poti gasi si care iti pot usura foarte mult rutina sunt aparat de tuns pentru detalii, aparat pentru tuns parul din nas si urechi, pieptene pentru barba si alte variatii. Daca ingrijirea barbii tale este o pasiune pentru tine, atunci poti alege un aparat de tuns barba din oferta noastra, pentru a se potrivi cat mai bine nevoilor tale. 

   

  Ce preturi poate avea un aparat de barbierit electric?

   

  Preturile unui aparat de barbierit electric variaza foarte mult, in functie de tehnologia folosita, autonomia bateriei care poate fi pana la 60 de minute, mobilitatea lamelor si adaptiviatea pentru conturul fetei. 

   

  Nu stii ce sa alegi? Hai in magazin sa vezi oferta noastra de aparate de ras electrice - un specialist este mereu pregatit sa te ajute sa faceti impreuna alegerea potrivita pentru tine.

   

   

  Intrebari frecvente

  In functie de tipul pielii si de rezultatele pe care le doresti, poti alege unul cu lame rotative, lame oscilante sau o singura lama.

  Este util sa fie wireless, intrucat un fir te poate incurca, autonomia mare a bateriei si flexibilitatea lamelor.

  Autonomia poate varia intre 20 si 60 de minute.