Nutritie sportiva

(97 produse)
  97 produse

   

   

  Deblocheaza-ti potentialul maxim cu suplimentele sportive din oferta noastra!

   

  Esti gata sa-ti duci antrenamentele la un alt nivel? Vrei sa te bucuri de muschi definiti, forta exploziva si o recuperare rapida? Atunci ai nevoie de ajutorul suplimentelor nutritive de calitate!

   

  Descopera gama noastra larga de proteine:

   

  Proteina whey: O sursa excelenta de proteine complete, usor de digerat si absorbit de organism. Alege proteina din zer pentru a-ti construi muschii si a accelera recuperarea dupa antrenament.

   

  Creatina: Sporeste semnificativ forta si energia in timpul antrenamentului. Alege creatina monohidrata sub forma de pastile pentru o dozare rapida si eficienta.

   

  Completeaza-ti arsenalul cu:

   

  Aminoacizi: Protejeaza-ti muschii de catabolism si accelereaza recuperarea cu BCAA aminoacizi. Asigură-ți aportul necesar de aminoacizi esențiali pentru a te bucura de antrenamente intense și eficiente.

   

  Noi iti punem la dispozitie o gama variata de suplimente alimentare de la cei mai buni producatori.

   

  Comanda astazi si bucura-te de rezultate uimitoare!

   

   

  Intrebari frecvente

  Cantitatea ideala de proteina zilnica depinde de greutatea corporala, nivelul de activitate, obiectivele de fitness, varsta si starea de sanatate. In mod normal se recomanda 0.8-1 gram de proteina per kilogram corporal pentru mentenanta, dar daca doriti sa dezvoltati o musculatura impresionanta, se recomanda 2 grame de proteina per kilogram. Pentru a va atinge zilnic obiectivul proteic, un shake proteic va este cel mai bun prieten!

  Creatina este o substanta naturala prezenta in muschii tai, dar o poti consuma si sub forma de supliment. Ajuta muschii sa produca mai multa energie, crescand forta si rezistenta in timpul antrenamentelor. Este recomandata in special pentru cei care ridica greutati sau fac antrenamente intense, deoarece ii ajuta sa se recupereze mai rapid si sa obtina rezultate mai bune. Alege creatina monohidrata sub forma de pastile pentru o dozare rapida si eficienta.