Mese

(99 produse)
  99 produse

  Masa - o piesa de mobilier nelipsita.

  O masa potrivita este esentiala pentru viata cotidiana, de la masa de bucatarie pana la mesele pentru terasa sau gradina. Masa este locul in care ne desfasuram o buna parte din activitatile zilnice si de aceea o masa de calitate este foarte importanta. Te invitam sa alegi din catalogul nostru de mese de bucatarie. Masa de bucatarie este un element important pentru orice bucatarie. Poate fi fixa sau extensibilia in functie de nevoie. Daca ai mai multi oaspeti la masa, iti recomandam o masa de bucatarie sau living cu 8 locuri sau opteaza pentru un set de masa cu scaune.

  Un living modern si minimalist.   

  Minimalismul este un curent in design ce pune accentul pe subtilitate si pastrarea esentialului. Alege din colectia noastra de mese pentru living moderne si decoreaza-ti livingul asa cum doresti. Daca minimalismul nu este pe gustul tau, poti incerca mese pentru living viu colorate. Designul si aspectul deosebit au rolul de a evidentia intreaga camera.

  Pe site-ul nostru gasesti cele mai bune mese la cel mai bun raport calitate-pret.

  Comanda acum si nu uita sa te abonezi la newsletter pentru a fi la curent cu cele mai noi oferte la Mese!

  Intrebari frecvente

  Inaltimea standard a unei mese de bucatarie este cuprinsa intre 75cm si 100cm.

  Pentru cadrul mesei si pentru blat sunt utilizate cele mai comune materiale: lemnul si metalul.

  Culoarea potrivita pentru o masa depinde de tipul ei si de camera in care este utilizata. Alege o masa alba sau neagra, adecvate in orice situatie!