Aparatura medicala

(55 produse)
  55 produse

   

   

  In cautarea ta pentru echipamente si dispozitive medicale de incredere, ai ajuns in locul potrivit. Iti oferim acces la o gama completa de produse esentiale pentru asigurarea unei ingrijiri medicale de calitate superioara. Indiferent de caracteristicile pe care le cauti, la noi pe site vei gasi aici tot ceea ce iti trebuie pentru a oferi pacientilor tai cele mai bune tratamente si interventii.

   

  Pentru a monitoriza si evalua activitatea inimii pacientilor, nu trebuie sa iti lipseasca un electrocardiograf sau un EKG. Acest dispozitiv este indispensabil in diagnosticarea si tratamentul afectiunilor cardiace, oferind informatii cruciale medicilor in timp real.

  Ecografele sunt esentiale pentru diagnosticarea precisa a diferitelor afectiuni. Acest aparat medical faciliteaza urmarirea unor imagini detaliate ale structurilor interne, permitand medicilor sa faca evaluari precise si sa urmareasca evolutia tratamentelor.

  Din setul tau cu aparate medicale nu trebuie sa lipseasca un injectomat, pentru o administrare precisa si sigura a medicamentelor. Aparatul acesta este vital in gestionarea tratamentelor si a procedurilor medicale.

  Aparatele respiratorii si ventilatoarele medicale sunt absolut necesare pentru pacientii care necesita asistenta respiratorie. Astfel de aparate ofera suport respirator si este adaptat nevoilor fiecarui pacient.

  Alt aparat de nelipsit este defibrilatorul, acesta poate salva vieti in caz de urgenta. Acest aparat foloseste socurile electrice in caz de aritmie cardiaca grava, restabilind astfel ritmul cardiac normal.

  Printre primii pasi care dau startul unei interventii chirurgicale se afla si anestezierea, dispozitivele de anestezie sunt esentiale. Garantand confortul si siguranta pacientului, acestea asigura administrarea sigura si eficienta a anesteziei.

   

  La capitotl nou nascuti, venim cu aparate special concepute pentru ei. Pentru nou-nascutii prematuri sau cu probleme de sanatate, sunt disponibile incubatoare de ultima generatie, care ofera conditii optime de crestere si dezvoltare.

   

  Nu uitam de problemele persoanelor cu deficit de auz. Acestia pot opta pentru un aparat auditiv de calitate care face diferenta . Aparatele auditive sunt proiectate sa amplifice sunetele si sa imbunatateasca claritatea auditiva, restabilind astfel comunicarea cu persoanele din jur.

   

  Alege intelept si investeste in echipamente medicale de incredere, pentru o practica medicala eficienta si sigura. Comanda acum toate echipamentele care sa te ajute in salvarea a cat mai multe vieti!

   

   

  Valori masurate: 

   

  EKG | Puls | Respiratie | Temperatura | Tensiune arteriala | Verificare Saturatie Oxigen din Sange | FHR1 | TOCO | FM | Cantitate Aer Inspirat si Expirat | FHR2