Accesorii Smart TV

(13 produse)

   

  Fii cu un pas inaintea tuturor: alege Accesorii pentru Televizorul tau Smart!

   

  Pentru iubitorii de arta, site-ul nostru pune la dispozitie Ramele TV personalizate, potrivite si pentru televizorul tau smart Samsung.

  Ramele TV au o varietate de culori si stiluri, astfel incat se integreaza perfect cu orice ambient al incaperii in care este amplasata.

  Instalarea Ramei TV se face foarte simplu, datorita magnetilor de care dispune. Astfel, magnetii faciliteaza fixarea si desprinderea, iar tu ai un stil diferit in fiecare zi. 

  Cand televizorul tau este oprit te poti bucura de arta, iar atunci cand este pornit, il folosesti ca pe oricare alt televizor.

   

  Tastatura Smart TV asigura navigarea usoara prin meniul televizorului. Are o greutate redusa si o forma subtire, poate fi manevrata facil si iti poate usura activitatea.

   

  Achizitioneaza Accesoriile Smart TV si bucura-te de cele mai noi trenduri, un design modern, rapiditate si impresioneaza toate persoanele care iti trec pragul casei!

   

   

  Intrebari frecvente

  Compatibilitatea ramei The Frame se bazează pe tipul ramei. Astfel, la sectiunea Specificatii- Compatibilitate gasesti tipul de televizor care este compatibil cu rama selectata de tine.

  Tastatura Smart Tv se conecteaza prin wi-fi sau Usb si se alimenteaza cu Baterii AAA Micro.