Playere

(13)

   

  Playere si CD Player la cel mai mic pret din Romania!

  Adauga o nota de stil si elenagta in casa ta. Cumpara acum un CD Player!

   

  Adaugati o nota de clasa sistemului dumneavoastra de divertisment acasa cu un Player / CD Player. Alegeti dintr-o gama larga de modele si culori, configuratie 2.0 sau 2.1 si bucurati-va de calitate si sunet prin intermediul unor marci celebre precum Marantz, Denon, si multe altele.

  Vizitati selectia noastra pentru a gasi playerul perfect pentru nevoile dumneavoastra. Alegeti dintre CD playerele care au conectivitate Wi-Fi, mufa jack de 3.5mm, Bluetooth sau USB, astfel incat sa puteti reda cu usurinta filme, muzica si alte fisiere audio.

  Sunt disponibile modele cu iesire RCA pentru conectarea difuzoarelor sau a altor dispozitive; alegeti-le pe cele cu conectivitate Ethernet daca doriti acces wireless la statiile preferate de pe Internet prin Wi-Fi.

   

  Ai nevoie de un CD Player dar nu stii pe care sa-l cumperi? Hai in magazinele noastre si un specialist te va ajuta sa alegi in functie de cerintele si nevoile tale.

   

   

  Intrebari frecvente

  Un CD player reprezinta un dispozitiv electronic care are capacitatea de a reda discuri compacte audio, si care prezinta un format de stocare a datelor diferit, si anume, pe disc optic digital.

  Trebuie sa te gandesti la nevoile tale si modul in care il vei folosi. Poate ai nevoie de un player care sa prezinte conectivitate Wi-Fi, sau conectivitate bluetooth. Iti punem la dispozitie si playere cu mufe USB sau ethernet. Pe langa cele enumerate mai sus, care se afla in gama noastra, mai avem pentru tine playere cu mufe RCA si jack de 3.5mm.