Cantare de baie

(31 produse)

  Cantarul de baie mecanic, solutia eficienta pentru a avea grija de silueta

  Daca vrei sa tii sub control greutatea si sa stii in permanenta cate kilograme ai, este recomandat ca din baia ta sa nu lipseasca un cantar corporal mecanic. Acestea sunt alternativa traditionala la cantarele de baie smart, cu functii sofisticate, cum sunt de exemplu cantarele corporale cu analizator. Insa daca ai optat in baia ta pentru un design rustic sau vintage, aceasta varianta de cantar mecanic se va incadra perfect in peisaj si poti gasi un model care sa se asorteze cu restul mobilierului, cu textilele de baie sau cu covorasul de baie pe care vrei sa il asezi. In plus, este la fel de eficient ca un cantar digital si iti va arata cu precizie numarul kilogramelor. 

   

  Tehnologii inovatoare cu un cantar corporal electronic

  Pentru cei care doresc sa stie cu precizie nu doar numarul kilogramelor, ci si alte masuratori coroprale, este indicat un cantar corporal de diagnostic sau un cantar corporal profesional, care sunt prevazute cu functii suplimentare, care monitorizeaza evolutia corpului, indica masa de grasime si evolutia acesteia comparativ cu limitele personale, au afisaj cu fundal luminos, memorie si gradatii precise care te ajuta sa pastrezi si sa monitorizezi toate datele corporale ale tale si ale intregii familii. Cantarele electronice de baie sunt solutia ideala pentru cei care au un stil de viata sanatos,activi si cu o alimentatie echilibrata. In plus, modelele de cantare digitale se vor incadra perfect intr-o baie moderna, cu diverse dispozitive de ingrijire de ultima generatie, periute electrice si aparate de ras electrice.

   

  Comanda acum, ai livrare pana la tine acasa si perioada de retur de 14 zile!

  Intrebari frecvente

  Exista o multime de variante de cantare electrice si mecanice pentru baie, din care sa alegi varianta potrivita pentru tine. Acestea sunt la fel de precise, insa avantajul cantarului electronic este ca este prevazut cu mai multe functii, care masoara si monitorizeaza si alti parametri corporali.

  Limita de kilograme a unui cantar difera in functie de model si de producator, insa aceasta este situata la maxim 130-160 de kilograme.

  Majoritatea cantarelor de baie inteligente sunt echipate cu functii care monitorizeaza nu doar numarul de kilograme, ci si evolutia acestora si a grasimii corporale si ritmul cardiac si au gradatii extrem de precise, pentru a putea masura cu exactitate evolutia corpului.