Trotinete electrice

(83 produse)
  83 produse

  Care este cea mai buna trotineta electrica?

   

  Folosita din ce in ce mai mult in Romania, trotineta electrica ne-a fascinat: eleganta, pliabila, confortabila si rapida - asa arata mobilitatea viitorului. In plus, este recomandat sa lasi din cand in cand masina acasa si sa faci mai multa miscare. Pentru a contribui la un aer mai curat si pentru sanatatea ta, iti recomandam sa incerci o e-trotineta sau un scuter electric, pentru a te  misca rapid prin oras! Mai sustenabil, mai ieftin si mai benefic pentru sanatatea ta.

   

  Pliabila, ieftina, smart - cum sa fie?

   

  Cand vorbim despre trotinete electrice, vorbim despre mobilitate la un alt nivel: puternice, cu roti groase sau mai subtiri, durabile si ieftine. Trotinetele electrice sunt cele mai bune inlocuitoare ale masinilor, pentru un mediu mai sanatos si o altfel de deplasare la birou. Ajungi oriunde ai nevoie, dar mai eco si mai rapid, indiferent daca esti copil sau adult.

   

  Pentru adulti si copii, la cel mai bun pret

   

  Daca esti in cautarea unei trotinete electrice, ai ajuns in locul potrivit: iti oferim o gama variata de modele de trotinete electrice, la pret imbatabil. Noi credem in calitatea de top a produselor, asa ca iti aducem mai aproape produsele premium la un pret corect. Profita de  ofertele la vehicule electrice si alege un produs pe placul tau, la un pret accesibil.

   

  Nu mai sta pe ganduri, hai sa vezi oferta noastra de trotienete electrice si alege modelul preferat, la cel mai mic pret din Romania!

   

   

  Intrebari frecvente

  Trotinetele electrice functioneaza pe baza de baterii reincarcabile.

  Cand alegi o trotineta electrica, tine cont de motivul pentru care o cumperi: de distractie sau pentru a-ti servi drept mijloc de transport? In functie de raspuns, alegi functionalitatile de care ai nevoie. Gandeste-te si la aspecte precum spatiul de depozitare al trotinetei - daca e unul redus, vei avea nevoie de o trotineta pliabila.

  Daca bateria trotinetei tale electrice este, de exemplu, de 300Wh, o incarcare pe zi va consuma 0,3KWh.

  In functie de modelul ales, trotinetele electrice au o autonomie intre 20 si 100 kilometri; timpul de incarcare este de aproximativ 7 ore.

  Trotinetele electrice sunt vehicule complet sigure, atat timp cat sunt folosite conform instructiunilor producatorului.

  Da - OUG 13/2020 este cadrul legal care reglementeaza circulatia pe drumurile publice cu bicicleta electrica, dar si cu trotineta electrica.