Huse tablete

(50 produse)
  50 produse

  Huse tablete la cel mai mic pret din Romania

   

  Protejeaza tableta de orice impact si bucura-te de ea mai mult timp

   

  Gama noastra de huse pentru tablete pune la dispozitie mai multe produse care vor creste nivelul de siguranta al tabletei tale. Atunci cand iti iei o noua tableta, primul lucru pe care vrei sa-l faci este sa-i iei o husa de protectie pentru a preintampina surprizele neplacute. Astfel, husele din gama noastra sunt realizate din mai multe tipuri de materiale, precum: poliuretan, cauciuc, plastic, policarbonat, tpu. 

  Husele noastre sunt realizate pentru tablete care au diagonala de la 7 inch pana la 15 inch si sunt compatibile cu mai multe branduri precum Apple, Samsung, Lenovo dar si universale. Astfel, iti punem la dispozitie huse de tableta Apple, huse de tableta Samsung, huse de tableta Hama si multe alte variante de huse perfecte pentru tableta ta.

  Printre cele mai populare tipuri de huse de tableta putem enumera husa book cover, husa smart cover, husa flip cover si husa smart folio. Daca doresti ceva extra, poti incerca husa cu tastatura speciala pentru tablete care iti va usura munca de zi cu zi. 

   

  Te asteptam in magazinele noastre sau pe site, unde vei putea gasi cele mai bune huse de tablete la cele mai mici preturi din Romania

   

   

  Intrebari frecvente

  Gama noastra de huse de tablete pune la dispozitie mai multe tipuri de huse, si anume: Book Cover, Carcasa, Clear Edge Cover, Flip Cover, Husa Cu Tastatura, Husa Tip Stand, Note View Cover, Protective Standing Cover, Smart Cover, Smart Folio, Strap Cover.

  Iti punem la dispozitie mai multe branduri de huse de tablete: Apple, Samsung, Hama, Gecko dar si altele. Din punct de vedere al compatibilitatii, husele noastre sunt universale, dar si speciale pentru Apple, Samsung sau Lenovo.