Fierastraie electrice

(45 produse)

  Fierastraul electric, de nelipsit in orice lucrare de tamplarie!

   

  Pentru orice proiect pe care l-ai inceput, noi avem toate sculele de care ai nevoie pentru ca treaba ta sa fie cat mai usoara. In gama noastra vei gasi fierastraie electrice cu acumulator, care iti ofera libertatea de a lucra fara a fi incurcat de cabluri. Acestea sunt ideale pentru lucrari in aer liber sau in locuri in care accesul la o sursa de alimentare este limitat.

   

  Ai nevoie de un fierastrau de mana usor si portabil? Avem si variante compacte si ergonomice, perfecte pentru lucrari de precizie sau pentru a te deplasa cu usurinta pe santier.

   

  Daca esti in cautarea unui brand de incredere, iti recomandam fierastraiele electrice Makita, recunoscute pentru performanta lor superioara si durabilitatea lor in timp. Cu un fierastrau electric Makita, poti avea incredere ca vei obtine rezultate precise si eficiente in orice proiect.

   

  Alege astazi un fierastrau electric care sa se potriveasca nevoilor tale si beneficiaza de avantajele unei taieri precise si comode!

   

   

   

   

   

   

  Intrebari frecvente

  Purtati ochelari de protectie sau o protectie faciala. Purtați o masca de protectie sau o masca de praf de calitate atunci cand sunteti expus la praf daunator sau nociv. Utilizati echipament adecvat de protectie a auzului in zonele zgomotoase. Verificati aparatoarea inferioara retractabila a lamei pentru a va asigura ca functioneaza liber.

  Fierastraul electric nu trebuie folosit fara oprire pentru perioade lungi de timp, lasati-l sa se raceasca cateva minute atunci cand il folositi intensiv. Curatati-l dupa fiecare utilizare deoarece particule de rumegus ar putea ajunge unde nu trebuie. Ascutiti periodic lamele pentru a va asigura ca este in stare perfecta de functionare.