Benzi de alergat

(84 produse)
  84 produse

  Sanatatea ta depinde de tine

   

  Indiferent ca esti incepator, intermediar sau avansat, exercitiile de tip cardio sunt cheia unei bune functionari a inimii si a organismului. Benzile de alergat sunt mereu cea mai buna optiune cand vine vorba de cardio deoarece nu toti avem timp sa mergem la sala. In schimb, putem petrece 30-60 de minute de mers inclinat, la viteza moderata, pe banda de alergat. Pe site-ul nostru gasesti benzi de alergat pentru incepatori, benzi de alergat pentru intermediari, chiar si benzi de alergat pentru avansati.

   

  Banda de alergat profesionala la tine in casa 

   

  Cand vine vorba de cardio, nimeni nu recomanda o ora de alergat non-stop pe banda de alergat. Totul se face cu moderatie si nimic dus la extrem. Banda de alergat electrica este solutia perfecta daca vrei sa faci miscare de acasa si vrei sa ramai in forma pe tot parcursul anului. Scutesti timp (dus-intors de la sala) dar si bani. Acestea prezinta tehnologie moderna precum bluethoot, capacitatea de numarare a caloriilor, antrenamente presetate, distanta parcursa chiar si capacitatea de a determina procentul de body fat. Mai poti alege si banda de alergat cu inclinatie, banda de alergat magnetica, banda de alergat pliabila, banda de alergat mecanica sau banda de alergat magnetica.

   

   

  Intrebari frecvente

  Recomandam 30 de minute de alergat intens, la o viteza de peste 7km/h, dar in intervale. In niciun caz alergare incontinuu. Daca aveti mai mult timp, recomandam pana la 60 de min de mers inclinat la o viteza de 5-6 km/h fara sa va folositi de ajutorul mainilor.

  Daca mergi 30 de minute pe banda de alergat la inclinatie vei arde mult mai mult decat daca mergi pe banda de alergat fara inclinatie. Decat o ora de alergat pe o suprafata plana mai bine 30 de minute de mers la o inclinatie mai mare. Poti arde peste 300 de calorii intr-o astfel de sesiune.