Camere video si sport

(47 produse)

   

  Camera video la cel mai mic pret din Romania!

   

  Retraieste momentele speciale

  Cauti o camera video care sa tina pasul cu stilul tau de viata activ? Cu o camera video sportpoti inregistra aventurile, fie ca te dai pe partii sau practici sporturi subacvatice. Camera video sport este rezistenta la apa, astfel incat o poti lua cu tine oriunde, iar microfonul incorporat cu trei capsule te asigura ca vocea ta va fi auzita tare si clar. In plus, cu ajutorul ecranului LCD inclinabil, poti verifica incadrarea si te poti asigura ca vlogurile si selfie-urile tale sunt perfecte.

   

  Fie ca esti cameraman amator sau profesionist alege o camera video sport 

  Camera video sport GOPRO  este eleganta si puternica, perfecta pentru cei carora le place sa-si inregistreze aventurile. Ecranul LCD inclinabil incorporat va permite sa va verificati cu usurinta incadrarea, in timp ce microfonul cu trei capsule te asigura ca vocea ta. este clara, chiar si in multime. Camera video sport GoPro inregistreaza, de asemenea, imagini captivante la 360 de grade, pana la 5,6K, ceea ce o face perfecta pentru cei care doresc sa treaca la urmatorul nivel in domeniul fotografiei. Si, cel mai bun dintre toate, camera GoPro este complet rezistenta la apa, astfel incat o poti folosi pe orice vreme fara griji. Fie ca faci surfing, schiezi sau pur si simplu te distrezi cu prietenii, camera GoPro este instrumentul perfect pentru a surprinde cele mai frumoase momente. Asadar, de ce sa mai astepti?

   

  Comanda o camera video sport si incepe sa inregistrezi cele mai mari aventuri ale vietii tale! Alege o camera video sport de pe site-ul nostru si ai livrare rapida pana la usa!

   

   

  Intrebari frecvente

  Alege camera video in functie de calitatea video, marimea, forma si greutatea acesteia, durabilitatea, campul de vizualizare, calitatea imaginii, bateria si memoria camerei.

  Majoritatea camerelor video folosesc carduri de memorie micro SD, datorita dimensiunilor reduse ale camerei. Atunci cand alegi cardul de memorie sa tii cont de clasa de viteza care se imparte intre viteza de sciere a informatiei si viteza de citire.