Jocuri - coduri download, licente electronice

(40 produse)

  Joaca-te imediat cu licentele electronice de pe site-ul nostru!

   

  O licenta electronica iti permite sa activezi jocul imediat, fara a fi nevoit sa astepti livrarea unui produs fizic. Indiferent de platforma preferata, pe site-ul nostru ai o gama variata de jocuri pe care le poti incepe chiar acum. Vezi ofertele pentru licente jocuri pc, unde poti alege intre serii de renume precum GTA, BioShock, NBA, Resident Evil si multe altele. Pentru PC poti achizitiona si credit electronic Steam Wallet - pentru a le face cadou prietenilor si membrilor familiei sau pentru a adauga fonduri propriului cont de steam. 

   

  Licentele electronice PS4 sunt cadoul potrivit pentru copii, prieteni sau orice alt gamer. Abonamentul PlayStation Plus iti permite sa te joci online cu prietenii tai, sa inviti un prieten in joc, chiar daca acesta nu detine o copie a jocului, sa primesti peste 60 de jocuri anual si sa te bucuri de reduceri exclusive. Creditul electronic PlayStation Network Card este un gift card pentru magazinul online Sony, il poti face cadou sau il poti utiliza pentru a cumpara jocuri. Daca esti fan Microsoft si detii un Xbox, cu abonamentele Xbox Games Pass si Xbox Live Gold vei aduce la viata consola.

  Nu mai sta pe ganduri, haide sa vezi oferta noastra la licente jocuri!  

  Intrebari frecvente

  Licentele electronice nu beneficiaza de posibilitatea de retur.

  Xbox live este un abonament pentru consola Xbox care-ti ofera jocuri gratis lunar, reduceri exclusive si multe altele.

  Xbox Game Pass este un abonament pentru jocuri video care-ti permite sa joci cele mai bune jocuri fara o limita de timp.