Memorii USB

(122 produse)
  122 produse

   

  Memorii USB la cel mai mic pret din Romania

   

  Ce este important cand alegi un stick USB?

   

  Cel mai important aspect este memoria stickului USB. Aceasta variaza oriunde de la cativa GB de memorie, pana la 128GB. Alt lucru de tinut in minte este viteza de transfer a datelor. Viteza de transfer a unui USB 3.0 este in medie de 480 Mbps, de 10 ori mai mare decat cea a USB 2.0, acesta oferind o viteza de 4.8 Gbps, lucru care depinde insa si de dispozitiul si cablurile folosire. Alte discrepante notabile sunt porturile si mufele compatibile, cablurile si dispunerea de putere. Pentru stocarea unui volum mai mare de date insa, putem recomanda un HDD extern din gama noastra, perfect pentru a-ti pastra toate amintirile dragi.

   

  Cum se pot transfera datele de pe un memory stick?

   

  Transferul de date de pe un memory stick este foarte simplu, motiv pentru care oricine poate achizitiona un stick de memorie pentru a-si stoca datele sau amintirile. Stick-ul se introduce in portul USB al laptopului sau calculatorului. Din calculator, se selecteaza fisierul pe care doresti sa il transferi. Odata selectate, acestea se muta intr-un fisier al laptopului, oriunde doresti sa le pastrezi. Pentru alt mod de a transfera date intr-un mod usor si potrivit pentru oricine este un card reader, usurandu-ti transferurile si experienta mediului tehnologiei digitale.

   

  Ce poti pastra pe un stick de memorie USB si cat timp raman datele pe el?

   

  Un stick USB este foarte versatil, iar in functie de capacitatea meoriei de care dispune, poti stoca pe el poze, video-uri, fisiere mp3 sau word, jocuri, filme si altele. Asadar, il poti folosi pentru orice ai nevoie, si poti tine toate datele la un loc, fara grija ca se pot deteriora sau pierde. Memoria unui stick USB este semipermanenta si nu este conceputa pentru stocarea datelor pe termen lung, majoritatea fiind insa capabile sa stocheze fisiere aproximativ 10 ani, daca sunt depozitate in conditii optime.

   

  Nu stii ce sa alegi? Hai in magazin sa vezi oferta noastra de Memorii USB iar un specialist te va ajuta sa faci alegerea potrivita pentru tine

   

   

  Intrebari frecvente

  Viteza unui USB 3.0 este de 10 ori mai mare decat cea a USB 2.0, iar alte diferente sunt porturile si mufele compatibile sau cablurile.

  Cel de 16GB este cel mai potrivit pentru a stoca sau transfera date.

  Poate stoca poze, video-uri, diverse fisiere si altele, in functie de memorie.