Instalare - Montaj TV

(2 produse)

   

  Serviciu de Instalare si Montaj TV la cel mai mic pret din Romania!

  Acum poti comanda online serviciul de instalare televizor pe perete!

   

  Instalare TV pe suport perete (fara suport TV inclus) cu optiune de conectare la internet in 1-3 zile lucratoare

  Termenul de montaj este de 1-3 zile lucratoare calculat de la data achizitiei serviciului de instalare, cu exceptia situatiilor in care livrarea produselor este efectuata prin intermediul serviciilor de livrare ale partenerilor de curierat.

  In aceste situatii termenul de instalare decurge de la data livrarii produselor.

   

  Descriere instalare:

  1. Inlaturare ambalaj si verificare produs;

  2. Trasare pozitie si pozare (prindere) suport pe perete;

  3. Fixare TV pe suport;

  4. Conectare la reteaua de cablu TV (clientul trebuie sa asigure in apropierea locului de montaj conectarea la reteaua de cablu TV) si, in functie de serviciul comandat, configurare router internet;

  5. Conectare la reteaua electrica (clientul trebuie sa asigure in apropierea locului de montaj alimentare cu energie electrica);

  6. Configurare internet daca ai ales acest serviciu;

  7. Punere in functiune si proba de functionare.

   

  Nu sunt incluse in montajul standard: manopera, materialele aferente instalarii produsului si materialele aferente zidariei (tencuieli, vopseluri, tapete etc.), lucrari de modificare si reparare a instalatiei electrice a imobilului, operatii de modificare a pozitiei unor obiecte ce restrictioneaza montajul (ex.mobila), repozitionarea ulterioara a produsului dupa montaj, lucrari de curatenie ca urmare a producerii de praf, lucrari de mascare a traseului (cu rigips, canale speciale, etc.), etc.

   

  Clientul trebuie sa asigure conditii de lucru corespunzatoare echipei de montaj. Clientul isi asuma responsabilitatea pentru riscurile sau posibilele deteriorari produse zidariei, retelei electrice, de gaz , apa si canal, etc. ce pot aparea in urma montajului in locul ales de client.

   

  In cazul contractelor de prestari servicii incheiate in magazinele ALTEX, odata ce serviciul comandat/achizitionat a fost integral prestat (de exemplu, produsul a fost instalat, dezinstalat, curatat etc), contractul de prestari servicii se considera complet executat, iar consumatorul nu mai poate solicita restituirea platii efectuate. Orice alt seriviciu solicitat separat / suplimentar (de exemplu, dezinstalare, instalarea unui nou produs etc) reprezinta un serviciu separat si va fi efectuat la solicitarea expresa a clientului, contra-cost. In situatia in care serviciul a fost achizitionat de pe www.altex.ro , consumatorul isi pierde dreptul de retragere prevazut de legislatia in vigoare odata ce serviciul comandat a fost prestat.

   

  Intervalul de timp anuntat pentru efectuarea montajului poate suferi modificari datorita unor conditii de trafic, atmosferice sau a unor evenimente provocate de terte parti, sau datorita volumului mare de solicitari. NU sunt incluse in montajul standard manopera si materialele aferente reparatiilor de zidarie (tencuieli, vopseluri, tapete etc.), lucrari de modificare si reparare a instalatiei electrice a imobilului, operatii de modificare a pozitiei unor obiecte ce restrictioneaza montajul (ex.mobila), lucrari de curatenie ca urmare a producerii de praf, lucrari de mascare a traseului frigorific (cu rigips, canale speciale etc.), etc.

   

  Protejeaza-ti televizorul de animalele de companie prea energice! Asigura televizorul prin prinderea puternica de perete. Comanda acum serviciul de instalare si montaj TV!

   

   

  Intrebari frecvente

  In 1-3 zile lucratoare.

  Serviciul include trasarea pozitiei si pozarea (prinderea) suportului pe perete.