Bauturi energizante

(17 produse)

  Bautura energizanta - pentru cand ai nevoie de extra energie

  Bauturile energizante reprezinta bautura ideala atunci cand ai nevoie de o doza extra de energie pentru serile lungi la birou, nesfarsitele zile de sesiune sau chiar pentru inca o runda din jocul tau preferat.

  Energizantele contin substante precum cafeina, zahar, taurina acestea fiind raspunzatoare pentru efectul revitalizator dupa o zi lunga sau o noapte si mai lunga. Poti consuma bauturi energizante si pentru gustul lor unic, placut sau ca inlocuitor pentru cafea.

  Pe site-ul nostru gasesti o intreaga gama de energizante la cel mai bun raport calitate pret. Alege din multitudinea brand-urilor de renume precum: energizant Red Bull, energizant Hell, energizant Monster, energizant Burn, energizant Tiger si multe altele. Alege cantitatea potrivita pentru tine, site-ul nostru iti pune la dispozitie pachete cu 4 doze de energizant, 6 doze de energizant, 12 doze de energizant chiar si 24 doze de energizant.

  Comanda acum bautura energizanta pentru tine si nu uita sa te abonezi la newsletter-ul nostru ca sa fii mereu la curent cu cele mai mari reduceri!

  Intrebari frecvente

  Bautura energizanta Red Bull contine: apa carbogazoasa, zaharoza, glucoza, acidifiant (acid citric), taurina (0.4%), corectori de aciditate (carbonati de sodiu, carbonati de magneziu), cafeina (0.03%), vitamine (niacina, acid pantotenic, vitamina B6, vitamina B12), arome, coloranti (caramel simplu, riboflavine).

  Principalul ingredient al bauturilor energizante este cofeina. Acestea pot contine, de asemenea, extract din planta guarana (care este similara cofeinei), aminoacidul taurina, carbohidrati sub forma de zahar si vitamine.

  Taurina este un aminoacid care se gaseste din abundenta in celulele creierului, retinei, inimii, precum si in carne sau fructe de mare. Dar este, de asemenea, un ingredient major in bauturile energizante.