Jocuri de societate

(207 produse)
  207 produse

   

  Jocuri de societate la cele mai mici preturi din Romania!

  La noi pe site gasesti jocul perfect pentru o seara cu prietenii.

   

  Avem pentru tine o super gama de jocuri de societate perfecte pentru o seara plina de distractie cu prietenii. Avem pentru tine mai multe tipuri de jocuri de societate dar si o selectie speciala de cartonase Pokemon (Pokemon TCG). Avem jocuri dedicate special adultiolor, jocuri pentru baieti si jocuri pentru fete. In linii scurte, avem jocuri pentru oricine! Iti oferim jocuri de societate pentru copii sub 3 ani, sub 10 ani sau peste 12 ani.

   

  Jocurile noastre sunt speciale pentru dezvoltarea mai multor abilitati. Daca esti o persoana mai calculata, iti recomandam jocurile axate pe concentrare, pe calcule si jocui de atentie. Iti mai putem oferi jocuri cognitive, jocuri axate pe comunicare sau jocuri de concentrare. Iti mai oferim jocuri de coordonare, jocuri de creativitate, jocuri de dexteritate, jocuri de logica, jocuri de memorare, jocuri sociale dar si multe altele 

   

  Cartonase Pokemon TCG

  Licenta Pokemon a fost desemnata licenta anului si este un fenomen la nivel mondial. Secretul succesului s-a datorat celor 4 pioni: jocuri video, TCG cartonase, filme si seriale animate si jocuri pe mobil. Pokemon-ul a inregistrat  vanzari record  si continua sa creasca in toate tarile lumii. Noi ti-am pregaiti o gama larga de cartonase Pokemon de care sa te bucuri.

  Boosterele TCG reprezinta peste 60% din totalul cifrei de afaceri la nivel mondial (+ 35 de miliarde de cartonase TCG vandute in intreaga lume). 

   

  In Romania notorietatea brandului Pokemon a crescut si datorita prezentei pe YouTube (4.7M abonati) si a difuzarii pe Netflix a celor 3 serii:

  Serialul Pokemon Calatorii – 4 sezoane

  Filmul Pokemon Secretele Junglei

  Pokemon Indigo League – 1 sezon (52 episoade a cate 22 min)

   

  Pe 28 ianuarie 2022 s-a lansat un joc nou pe Nintendo - Pokemon™ Legends: Arceus iar acesta face parte din cea de-a opta generatie a seriei de jocuri video Pokemon si serveste ca preambul pentru Pokemon Diamond and Pearl (2006), Pokemon Platinum (2008) si remake-urile lor Pokemon Brilliant Diamond si Shining Pearl (2021).

  Acest joc a fost anuntat ca parte a evenimentului Pokemon 25th Anniversary alaturi de Pokemon Brilliant Diamond si Shining Pearl.

   

  Inca nu te-ai decis ce joc de societate sa cumperi? Cartonase Pokemon, Catan, Monopoly, Alias, Activity, Carcassonne, Dixit, Harry Potter si multe altele te asteapta pe site-ul nostru. Comanda acum preferatul tau!

   

   

  Intrebari frecvente

  Cele mai cautate jocuri de societate pentru adulti sunt urmatoarele: The Mind, Carcassonne, Catan, Activity, Monopoly, Alias, Qwirkle, Exploding Kittens, Unstable Unicorns, 7 Wonders, Cards Against Humanity dar si altele pe care le poti cumpara de pe site-ul nostru.

  Chiar de la noi de pe site! Intra in selectia noastra de jocuri de societate si cauta brandul Pokemon. Acolo te asteapta o gama larga de cartonase Pokemon gata sa fie colectionate. Cumpara acum un set de cartonase Pokemon TCG si colectioneaza cat mai multi Pokemoni.