Aparate foto Mirrorless

(53 produse)
  53 produse

   

  Aparat foto mirrorless la cel mai mic pret din Romania!

   

  Aparat foto mirrorless, camera potrivita atat pentru incepatori cat si pentru cei avansati 

   

  Esti in cautarea unui aparat foto insa nu stii foarte bine diferenta intre mirrorless si DSLR? Nu iti face griji, avem noi solutia! Aparatele foto mirrorless sunt ideale pentru amatori sau pentru cei la inceput de drum. Asa cum le spune si numele aparatele foto mirrorless capteaza imagini fara a utiliza o oglinda in corpul aparatului foto. Acest lucru este diferit de camerele DSLR, care reflecta imaginile in vizor prin intermediul oglinzilor. In schimb, aparatele foto fara oglinzi folosesc adesea vizoare electronice (EVF) pentru a afisa imaginile in mod digital.

   

  Poze extraodinare la un click distanta 

   

  Sistemul mirrorless este mai simplu decat DSLR-ul. In loc sa se foloseasca o oglinda pentru a reflecta lumina catre vizor si senzor, senzorul este expus direct la lumina. Acest lucru genereaza o previzualizare live a scenei direct in vizorul electronic.

   

  Atunci cand se apasa butonul declansatorului, o usa gliseaza in sus pentru a acoperi senzorul de imagine. Usa va aluneca apoi in jos, expunand senzorul la lumina. Dupa aceea, o alta usa aluneca in sus pentru a acoperi din nou senzorul, ceea ce opreste expunerea, realizand fotografia. Aparatul foto mirrorless este ideal pentru cineva pasionat de fotografie care este la inceput de drum deoarece aceste camere mirrorless sunt foarte usor de folosit si de tinut in mana. 

   

  Daca esti in cautarea unui aparat foto mirrorless, intra pe siteul nostru deoarece ti-am pregatit o gama variata de aparate foto mirrorless, atat de la branduri precum Canon, Sony sau Nikon. 

   

  Alege viitoarea ta camera mirrorless pe care sa o porti oriunde cu tine in calatorii si capteaza cele mai frumoase momente din viata ta.

   

   

  Intrebari frecvente

  Alege aparatul foto mirrorless in functie de: buget, optiuni pentru lentile, dimensiunea senzorului, rezolutia, auto focalizarea, rata de cadre, atribute fizice (dimensiune, greutate, constructie, vizor, monitor de afisare), caracteristici video(filmare 4K sau Full HD).

  Aparatele foto mirrorless sunt mai usoare. Un aparat foto fara oglinda este un aparat compact, ceea ce il face mai usor si mai potrivit pentru deplasare. Aparatele foto DSLR digitale sunt mai mari si mai grele, ceea ce le face mai greu de plimbat toata ziua cu ele. De asemenea aparatele foto mirrorless ofera mai multa stabilizare a imaginii. Lipsa unui mecanism cu oglinda inseamna ca aparatele foto fara oglinda ofera mai multa stabilizare a imaginii si fotografii mai putin tremurate - si, avand mai putine piese mobile in interior, obtii un aparat foto mai silentios si mai discret.