Bauturi fine

(1321 produse)
  1321 produse

  Bauturi fine de la A la Z  

   

  Daca esti in cautarea unor bauturi tari dar si rafinate, iti recomandam categoriile de bauturi Whisky, Vodka, Gin, Brandy, Tequila si Rom. Poate esti in cautarea unor bauturi specifice/ traditionale precum Palinca, Rachiu sau Calvados. Daca esti in cautarea unor bauturi mult mai aromate dar cu un nivel scazut de alcool, recomandam Aperitivele sau Cocktail-urile. Ca si recomandari finale, propunem niste bauturi nu la fel de tari dar cu un gust mai intens si o savoare aparte: Cognac, Brandy, Armagnac si Lichior.

   

  Fie ca vrei sa faci o petrecere, fie ca vrei sa te relaxezi cu un pahar, gama noastra de bauturi fine va raspunde cu siguranta nevoilor tale. Viziteaza site-ul nostru si alege-ti sortimentul preferat, nu rata super ofertele noastre.

  Intrebari frecvente

  In categoria bauturilor fine se incadreaza urmatoarele: Whisky, Vodka, Palinca si Rachiu, Cognac, Brandy, Armagnac, Rom, Gin, Tequila, Lichior, Aperitive, Bauturi traditionale, Cocktail

  Bauturile de baza, care au si cel mai mare nivel de alcool sunt: Vodka, Rom, Gin, Tequila, Whisky si Brandy. Bauturile de tip Lichior au la baza bauturile clasice enumerate mai sus, la care este adaugat un indulcitor sau anumite arome.