Receivere AV

(26 produse)

   

  Receivere AV la cel mai mic pret din Romania

  Receiver AV - pentru cea mai buna experienta de home cinema!

   

  Elementul central al oricarui sistem de home cinema, acest dispozitiv are rolul de a transmite semnalele video si audio la receptorii specifici, cum ar fi televizorul, amplificandu-le, oferind astfel o calitate si o experienta mult mai buna a vizionarii. 

   

  Prin canalele audio, sunetul este transmis direct catre boxe sau soundbar si, in functie de numarul de canale, se poate configura un anumit tip de sistem home cinema. Astfel, sunetul va fi mai bogat si mai calitativ, fiind distribuit in mod optim in intregul spatiu. 

   

  Pentru a raspunde nevoilor tale, in oferta noastra gasesti multiple tipuri de receivere AV, fie ca pui pret pe metoda de conectare(Wi-Fi, Bluetooth, HDMI), pe puterea acestuia, sau pe calitatea inalta a imaginii si sunetului ce o ofera acest dispozitiv.

   

  Te asteptam sa descoperi toata gama de produse si sa alegi tot ce ai nevoie, la cele mai accesibile preturi! 

   

   

  Intrebari frecvente

  Receiverul AV are rodul de a trimite semnalele video si audio la receptorii specifici (catre televizor spre exemplu), pentru crearea unui efect de home cinema.

  Avantajul principal al receiverului AV aste imbunatatirea sunetului, oferind un sunet mai bogat, complex, distribuit egal in tot spatiul.