Videoproiectoare si accesorii

(97 produse)
  97 produse

   

  Videoproiector la cel mai mic pret din Romania!

   

  Fie ca iti doresti un ajutor de nadejde la prezentarile de la birou sau o alternativa unica pentru a viziona un film pe televizor, acasa, un videoproiector va fi folositor cu siguranta. Nimic nu se compara cu experienta vizionarii unui film sau a unui meci pe un videoproiector, cu toti prietenii langa tine. Versatil, cu posibilitatea de a-l conecta la orice laptop sau alta sursa, este perfect pentru orice material multimedia. Daca iti doresti o experienta completa, ca la cinema, poti alege sa conectezi videoproiectorul la un soundbar din oferta noastra variata.

   

  Videoproiector UHD pentru o experienta mult mai placuta

   

  Videoproiectoarele Ultra High Definition ofera o experienta a vizionarii cu adevarat unica, oferindu-ti posibilitatea unui adevarat cinema in propria ta casa. Criteriile unui videoproiector UHD sunt in primul rand lumenii care masoara luminozitatea proiectorului. Asadar, in functie de nevoile tale, te poti orienta dupa acest aspect. Pentru cinema la tine acasa, minim 1500 de lumeni vor fi indeajuns, insa pentru prezentari la scoala sau birou, unde patrunde mai multa lumina, vei avea nevoie de minim 2500.

  Nu esti hotarat? Hai pe site sau in magazine sa vezi ce modele de Videoproiectoare si accesorii ti-am pregatit. Specialistii nostri sunt mereu aici sa te ajute.

   

   

  Intrebari frecvente

  Alege videoproiectorul potrivit pentru tine in functie de latimea ecranului, luminozitate, mufele pentru conectivitate si dimensiunea aparatului.

  Un videoproiector functioneaza conectat la o sursa cu un fisier multimedia, precum un laptop sau un stick usb si reda continutul acestora.