All in One PC

(133 produse)
  133 produse

   

  De ce sa alegi un calculator all in one?

   

  Un calculator all in one cu unitate optica are multe beneficii: nu este voluminos, nu este format din mai multe elemente separate, deci nu exista foarte multe cabluri care sa te incurce. Daca nu ai suficient spatiu pentru un calculator clasic, dar nici nu vrei sa renunti la aceasta idee in detrimentul unui laptop, solutia optima este un all in one pc.

   

  Cum alegi un sistem pc all in one?

   

  Un calculator all in one necesita o investitie mai mare, iar alegerea unui astfel de pc all in one ar trebui sa se faca pe baza unor criterii riguroase: marimea display-ului, existenta unui touchscreen – modele all in one touchscreen pc (daca folosesti des ecranul tactil, merita sa investesti intr-un sistem PC all in one cu touchscreen), specificatii – procesor, memorie, placa video dedicata, etc. Aceste criterii de alegere a unui sistem pc all in one trebuie sa fie stabilite in functie de modul in care planuiesti sa utilizezi calculatorul. 

   

  Monitor cu unitate incorporata – potrivit si pentru gameri?

   

  In momentul in care aceste calculatoare all in one au aparut pe piata, ele nu erau atat de performante pentru a fi folosite la gaming. Astazi, insa, exista multe modele de all in one gaming pc cu placa video dedicata din care poti alege. 

   

  Aboneaza-te la newsletter-ul nostru pentru a afla cele mai noi oferte si promotii la calculatoare all in one!

   

   

  Intrebari frecvente

  In alegerea sistemului pc all in one potrivit pentru tine, trebuie sa tii cont de urmatoarele elemente: marimea display-ul (ia in considerare ca display-ul nu poate fi schimbat, asa cum se intampla in cazul calculatorului clasic), existenta unui ecran tactil, procesor, memoria RAM, specificatii pentru gaming si pret.

  Un calculator all in one are toate componentele hardware integrate in monitor (pana si boxele), deci vei beneficia de mai mult spatiu, si nici nu vei mai avea de-a face cu o multitudine de cabluri.

  In cei mai simpli termeni, un pc all in one este un computer care combina toate componentele desktopului intr-o singura unitate inchisa, in locul unei unitati centrale ,separata de monitor.

  PC-urile de birou all-in-one sunt excelente, indiferent daca ai nevoie de un sistem de mare putere pentru uz profesional sau de un desktop de baza pentru orele de curs si temele copilului - ocupa mai putin spatiu decat unitatile traditionale si ofera mai mult spatiu pe ecran chiar si decat cele mai mari laptopuri.