Vehicule electrice

(106 produse)
  106 produse

   

  Vehicule electrice la cel mai mic pret din Romania!

   

  Incearca vehicule electrice pentru mai multa libertate de miscare

  Vehiculele electrice sunt o modalitate rapida de a te deplasa pe distante mari, de a intra in contact cu mediul inconjurator, sunt mai accesibile decat masina si nu polueaza. Ce zici de o plimbare cu o trotineta electrica prin parc dupa o zi obositoare la munca sau poate vrei sa explorezi orasul de pe un hoverboard?

   

  Vehicule electrice - prietenoase cu mediul inconjurator 

  Trotinetele si bicicletele electrice reduc amprenta de carbon, consumul de combustibili fosili si ajuta la combaterea incalzirii globale. Totodata sunt un mijloc practic de transport pentru cei care merg la serviciu sau la scoala. 

   

  Descopera orasul cu alti ochi 

  Exploreaza fiecare colt al orasului de la bordul unui vehicul electric. Lasa-te fascinat de peisaje si ia pulsul orasului de pe trotineta sau bicicleta electrica. Descopera noi locuri din oras, bucura-te si scapa de stres cu o plimbare pe vehiculul tau electric preferat.

   

  Intrebari frecvente

  Cand alegi un vehicul electric, tine in primul rand cont de scopul lui: iti doresti doar ceva pentru distractie sau vrei un nou mijloc de transport?

  Durata de viata a bateriei unui vehicul electric depinde de tipul acestuia. De exemplu, o bicicleta electrica are autonomie de 25 kilometri, in vreme ce un scuter electric poate avea o autonomie si de 60 kilometri.