Home

(268 produse)
  268 produse

  Laptop pentru acasa la cel mai mic pret din Romania!

   

  Alegerea unui laptop nou pentru acasa, indiferent daca il folosesti pentru munca sau pentru scoala nu este niciodata o alegere usoara. Ca sa ne asiguram ca faci cea mai buna alegere, specialistii nostri ti-au pregatit o gama variata de laptopuri home pentru ca tu sa-l alegi pe cel mai potrivit pentru tine.

   

  Cresteti productivitatea cu un laptop home

   

  Un laptop home este partenerul tau de nadejde pentru studiu sau daca vrei sa lucrezi la propriile proiecte. Daca vrei sa-l folosesti pentru divertisment si filme, poti opta pentru un laptop cu diagonala mai mare, de peste 16 inch si cu un nivel de rezolutie Full HD.  Pentru momentele cand te deplasezi si trebuie sa iei cu tine  laptopul personal in rucsac, este bine sa alegi din gama noastra de laptopuri home, un laptop cu o greutate redusa precum laptopurile home de 1.5 kg. 

   

  Cel mai bun laptop home

   

  Pentru majoritatea oamenilor un laptop bun indeplineste toate criteriile pe care consumatorii le cauta atunci cand vor sa achizitioneze un laptop nou. Printre acestea se numara: performanta zilnica a laptopului, autonomia excelenta a bateriei si un design care se potriveste unei game largi de utilizatori. Un laptop home bun care indeplineste toate nevoile de multitasking si vine la pachet cu o varietate de procesoare Intel sau AMD face parte din gama Acer Aspire. Pentru cei care doresc sa-si tina lucrurile personale mereu in siguranta, un laptop Lenovo din gama IdeaPad este alegerea perfecta, datorita butonului de alimentare a cititorului de amprenta care va deschide laptopul doar daca dumnevoastra sunteti cel care incearca sa o faca.

   

  Indiferent daca folosesti laptopul home pentru vizionat filme, pentru scoala sau sa lucrezi la proiectele personale, la noi pe site gasesti o gama larga de laptopuri la cele mai mici preturi.

  Intrebari frecvente

  Alege laptopul pentru acasa in functie de buget si gandeste-te pentru ce vrei sa-l folosesti. Un laptop cu o diagonala mare este potrivit pentru vizionat filme, sau daca te joci ocazional pe calculator, iar un laptop usor cu o greutate redusa este potrivit daca mergi sa studiezi la cafenea sau la biblioteca.

  Cele mai bune laptopuri pentru acasa au un procesor bun, autonomie mare a bateriei care te va tine ore bune in fata lui. Sa nu uiti si de sistemul de operare si de capacitatea RAM.