Plottere

(15 produse)

   

  Plottere la cel mai mic pret din Romania!

   

  Un plotter este un dispozitiv de tip hardware, pentru calculator, asemanator cu o imprimanta, care este utilizat in cea mai mare parte la imprimarea graficelor vectoriale. In locul tonerului, plotterele utilizeaza mai multe instrumente de scris (precum pix, creion, marker) pentru a desena mai multe linii continue pe hartie, fata de o imprimanta traditionala care imprima pe hartie mai multe puncte. Desi, odata utilizate la scara larga pentru proiectarea asistata pe computer, aceste dispozitive au fost, mai mult sau mai putin, eliminate de imprimantele mai moderne.

   

  Ploterele pot sa lucreze pe coli foarte mari de hartie, pastrand in acelasi timp rezolutia ridicata. Pot imprima pe o varietate mare de materiale plate, inclusiv placaj, aluminiu, tabla de otel, carton si plastic. Ploterele permit desenarea aceluiasi model de mii de ori, fara nicio degradare a imaginii.

   

  Ploterele computerizate sunt un tip de dispozitiv utilizat pentru aplicatii de proiectare pe computer, pentru a tipari desene vectoriale mari, cum ar fi planurile arhitecturale. Prin miscarea mecanica a unui stilou, plotterul deseneaza grafica pe suprafata unei hartii, pentru a reproduce grafica vectoriala desenata pe computer.

   

  Alege un plotter cu tehnologie inkjet si cu interfata USB, Retea sau Wireless!

   

  In cazul in care ai nevoie de un Plotter ai ajuns in locul potrivit, comanda acum la cel mai mic pret din Romania si ai livrare rapida in cateva zile!

   

   

  Intrebari frecvente

  Gama noastra pune la dispozitie Plottere cu tehnologie Inkjet de la HP, Canon si multe alte branduri de top. Acestea au interfata de tip USB, Wireless sau Retea si suporta hartie de format A0 sau A1.

  Un plotter este un dispozitiv care primeste comenzi de la computer si apoi isi deseneaza imaginea pe pagina. O imprimanta este un dispozitiv care imprima texte si imagini pe o pagina dupa ce a primit comenzi de la o retea. Plotterele sunt mai scumpe fata de imprimante.