Adaptoare Wireless

(30 produse)

   

  Adaptoare wireless usb pentru laptop sau pc

   

  Cu totii ne dorim dorim sa ramanem conectati la internet, fie ca ne aflam acasa sau in deplasare. Mai mult, ne dorim sa ne conectam cat mai repede posibil. Cu toate acestea, s-ar putea sa te trezesti incetinit de un semnal wireless slab, blocat intr-o locatie fara semnal sau cu un computer mai vechi fara placa de retea (WiFi) incorporata. Daca ai una sau mai multe dintre aceste probleme, un adaptor USB wireless este o solutie eficienta si usor de folosit.

   

  Ce face un adaptor wireless?

   

  Un adaptor fara fir (wireless) este un dispozitiv hardware care se ataseaza, in general, la un computer sau la o alta statie de lucru pentru a-i permite sa se conecteze la un sistem WiFi. Inainte de aparitia dispozitivelor cu conectivitate Wi-Fi incorporata, era necesara utilizarea unor adaptoare wireless pentru a se conecta la o retea. In gama noastra de produse vei gasi adaptoare usb wireless de la productori de top, precum: adaptoare wireless TP-LINK, adaptoare wi-fi Asus, adaptoare wireless Tenda, adaptoare wireless D-Link si multe alte adaptoare Wi-Fi.


   Comanda acum adaptorul wireless potrivit pentru tine!

   

   

  Intrebari frecvente

  Pentru a profita la maxim de un adaptor usb wifi trebuie sa iei in calcul urmatoarele caracteristici: viteaza de transferi, daca adaptorul wireless este dual band sau nu ( poate transmite pe 2.4GHz si pe 5GHz) si standardul wireless utilizat.

  Un adaptor wireless USB iti permite sa te conectezi fara fir la retelele de internet, chiar daca dispozitivul tau nu are o placa de retea integrata. Daca ai un router sau esti in zona unei retele Wi-Fi, adaptorul iti permite sa te conectezi la aceasta.