Hard Disk Drive (HDD)

(56 produse)
  56 produse

   

  Hard Disk Drive (HDD) la cel mai mic pret din Romania!

   

  Viteza la superlativ cu Hard Disk-urile din oferta noastra!

   

  Un hard disk este nelipsit din configuratia PC-ului sau a laptopului tau. Prin stocarea eficienta a datelor, sporeste astfel viteza, ceea ce duce la timpi de asteptare aproape inexistenti.

  Compatibile cu orice sistem de operare, hard disk-urile din gama noastra iti ofera o viteza de rotatie pe minut de la 5400 RPM la 7200 RPM, pentru ca tu sa nu mai astepti nici macar o secunda in plus fata de cat trebuie. 

  Daca esti genul de persoana care mereu ramane fara spatiu de stocare, stai linistit! La noi gasesti hard disk-uri de orice capacitate, fie ca ai nevoie de 500 GB, 1 TB, 2 TB sau chiar 8 TB. 

  Ai de unde alege, pentru ca in oferta noastra se afla produse de la branduri premium, cum ar fi Seagate, WD si multe altele, iar pretul este accesibil.

   

  Profita de cel mai mic pret din Romania si fa-i calculatorului tau un upgrade cu Hard Disk-urile din gama noastra!

   

   

  Intrebari frecvente

  Montarea unui hard disk se realizeaza doar de un specialist, dupa instruc?iunile producatorului. Este necesara deschiderea carcasei pc-ului, plasarea hard disk-ului ?i a cablurilor în locul special prevazut ?i închiderea carcasei. În cazul laptopurilor, hard disk-ul are un compartiment special de aproximativ 2.5 inch unde trebuie introdus.

  HDD-urile sunt dispozitive de stocare traditionale, cu platouri rotative care citesc si scriu date. SSD-urile folosesc tehnologii mai noi care stocheaza date pe cipuri de memorie accesibile instantaneu. SSD-ul proceseaza datele mult mai rapid fata de un HDD.