Biciclete

(243 produse)
  243 produse

  Biciclete pentru intreaga familie

   

  Bicicleta iti ofera posibilitatea de a te deplasa dintr-un loc in altul intr-un mod rapid si eficient. In plus, reprezinta si o modalitate buna de a face miscare si de a contribui la mentinerea unui aer curat. Ce zici de o zi de weekend in familie petrecuta pe biciclete? Daca si pentru tine aceasta este forma de miscare preferata, te asteptam cu o multime de modele de biciclete pentru toata familia: biciclete mari, biciclete profesionale, bicicleta pliabila, biciclete ieftine sau biciclete scumpe – decizia iti apartine.

   

  Biciclete ieftine, cu functii de baza, sau profesionale?

   

  Alegerea modelului de bicicleta depinde de scopul in care urmeaza sa o folosesti. Ai nevoie de o bicicleta pentru plimbari in parc sau vrei o bicicleta de munte pentru momente pline de adrenalina? Pentru drumurile in parc, gasesti multe oferte de biciclete ieftine, insa pentru mersul pe munte ai nevoie de o bicicleta profesionala, cu functii suplimentare, sigura si rezistenta. Opteaza pentru varianta care se potriveste modului in care urmeaza sa o folosesti si ia de asemenea in considerare si faptul ca ai nevoie de un produs durabil si sigur, care sa elimine riscul de accidentari.

   

  Oferte biciclete – cum o alegi pe cea mai buna?

   

  Alegerea modelului potrivit de bicicleta poate fi de cele mai multe ori o provocare, mai ales daca este prima oara cand faci acest tip de achizitie. Alege in functie de caracteristicile pe care le doresti: tipul bicicletei (bicicleta de oras sau de munte), materiale, componente, accesorii si bineinteles, pret. Pentru cei care sunt la inceput de drum si este prima oara cand trebuie sa se gandeasca la optiuni si modele, o bicicleta cu functii de baza este cea mai potrivita, pana cand capata suficienta incredere pentru a trece la nivelul urmator. Oricare ar fi tipul de bicicleta cautat, ti-am pregatit o gama variata de produse la cele mai accesibile preturi, prietenoase cu orice buget. 

   

  Hai sa vezi toata gama de biciclete si sa alegi varianta potrivita pentru tine, la cel mai mic pret din Romania!

   

   

  Intrebari frecvente

  Pentru alegerea bicicletei potrivite pentru nevoile tale trebuie sa tii cont de urmatoarele criterii: tipul acesteia, materialele din care este realizata, componente, accesorii suplimentare si dotari, inaltimea ta, detalii estetice (culoare, design, etc.) si pret.

  O ora de mers cu bicicleta cu o viteza constanta te ajuta sa arzi aproximativ 560 calorii.