Suport auto biciclete

(65 produse)
  65 produse

   

  Suport Bicicleta Auto la cel mai mic pret din Romania

   

  Ia-ti un suport de bicicleta pentru masina cu prindere pe plafon si porneste in aventura

   

  Un suport pentru bicicleta iti va permite sa poti face plimbari oriunde ai merge. Vei putea merge cu bicicleta in orice vacanta si te vei putea bucura de drumetii prin padure alaturi de prieteni sau familie. Suportul pentru bicicleta auto este potrivit atat pentru biciclete pentru adulti, cat si pentru biciclete pentru copii si asigura o prindere usoara si sigura.

   

   Remorcheaza-ti bicicleta cu un suport de biciclete pe carlig

   

   Sistemul se monteaza rapid si iti permite sa remorchezi pana la 4 biciclete, in functie de modelul pe care il alegi. Suportul de biciclete pentru masina se prinde pe carligul de remorcat si va permite sa ai bicicletele la tine mereu cand pleci la drum, mai ales daca esti in cautarea unui suport de bicicleta pentru rulota.

   

  Suport de bicicleta pentru masina cu prindere pe plafon

   

   Suportul auto pentru biciclete cu prindere pe plafon este o varianta comoda, pentru ca il poti lasa pe masina odata ce l-ai montat pentru momentele cand vrei sa pleci in calatorie si sa ai bicicleta cu tine, dar il vei putea utiliza si daca vrei pur si simplu sa mergi cu bicicleta in parc. 

   

   

  Comanda acum suportul auto pentru biciclete de care ai nevoie si ai livrare pana in fata usii.

   

   

  Intrebari frecvente

  Alege suportul in functie de tipul de prindere si de numarul de biciclete pe care vrei sa il transporti.

  Poti fixa bicicleta pe masina cu ajutorul unui suport auto pentru biciclete. Suporturile au o prindere sigura, asa ca nu trebuie sa iti faci griji ca se va desprinde bicicleta.

  Majoritatea suporturilor auto sunt universale si pot fi montate pe orice tip de masina.