Cabluri PC

(211 produse)
  211 produse

  Cabluri PC la cel mai mic pret din Romania!

   

  Cablurile pentru calculator fac parte din elementele periferice ale unui PC si nu trebuie sa-ti lipseasca de la birou. Fie ca este vorba de un mouse, tastatura, boxe, laptop sau un monitor in plus, toate aceste componente ale unui sistem computerizat trebuie sa fie legate la unitatea centrala. Chiar daca multe dintre aceste componente periferice functioneaza si wireless, unele se pot conecta doar prin intermediul cablurilor pentru PC.

   

  HDMI, VGA SAU USB?

   

  Cunoaste rolul fiecarui cablu care te poate ajuta in activitatea de zi cu zi. Cablurile HDMI sunt utilizate pentru conectarea unor dispozitive precum: tablete, smartphone-uri, televizoare, laptop, monitoare, aparate foto, camere video, console video si se bazeaza pe transmiterea unor semnale foto si video de inalta calitate. Cablurile VGA sunt tipuri de cabluri care transporta date de afisare de la procesor la monitor. Un cablu VGA consta intr-un cablu si un conector la fiecare capat, iar conectorii sunt de obicei albastri. Cablurile USB transfera date si energie la dispozitivele care le conecteaza spre exemplu de la calculator la smartwatch si invers.

   

  Nu esti hotarat? Hai si in magazinele noastre sa vezi ce tipuri de cabluri pentru calculator ti-am pregatit.

  Intrebari frecvente

  Pe site-ul nostru gasesti atat cabluri HDMI, VGA, USB, cat si cabluri de retea, cabluri de alimentare si adaptor audio Jack.

  Pentru a le prelungi durata de viata a cablurilor tale, incearca sa le tii intr-un loc ferit de umezeala, pastreaza toate cablurile organizate fara sa le indoi si nu uita sa le scoti din dispozitiv si priza atunci cand nu le folosesti.