Accesorii climatizare

(54 produse)
  54 produse

   

  Accesorii si consumabile climatizare la cel mai mic pret din Romania!

   

  Locul de unde iti poti achizitiona accesoriile de care ai nevoie in cel mai scurt timp.

   

  Filtrele de aer reduc riscul de imbolnavire prin bacteriile din aer si  pot ameliora alergiile. Va poate prelungi durata de viata a aparatului de aer conditionat si poate proteja copiii si persoanele in varsta de diverse virusuri, dar poate usura si simptomele astmului. De asemenea, aerul din casa este mai curat si mai proaspat. Filtrele de aer va ajuta sa obtineti un somn odihnitor, sa va imbunatatiti starea generala de bine si sa aveti un control mai bun al climatului din camera.

   

  Gama noastra variata pune la dispozitie elemente de fixare pentru aerele conditionate, dispozitive Wi-Fi, filtre normale, dar si Hepa, kituri, solutii de curatenie, sonda de temperatura, telecomanda si termostat. Aceste accesorii sunt perfecte in utilizarea aerelor conditionate, pentru centrala termica, cenvector, purificator sau umidificator. 

   

  Punem la dispozitie doar branduri premium, precum Philips, Ariston, Salus, Invitop, Bosch si multe altele. Aceste accesorii sunt compatibile cu mai multe branduri si vin in mai multe culori care se vor potrivi cu bucataria ta. 

   

  Daca ai nevoie de accesorii noi pentru sistemul tau de climatizare, ai ajuns in locul potrivit. Consulta gama noastra de produse si cumpara acum ce ai nevoie!

   

   

  Intrebari frecvente

  Mai intai, opriti purificatorul de aer si deconectati cablul de alimentare. Apoi trebuie sa scoateti filtrul de aer uzat, in functie de starea ledului de avertizare a filtrului afisat pe ecran. Trebuie sa aruncati filtrele uzate. In pasul urmator, puneti noul filtru in purificatorul de aer. Purificatorulde aer trebuie conectat la priza, iar apoi apasati si mentineti apasat butonul de resetare timp de 3 secunde, astfel incat se va reseta contorul duratei de viata a filtrului.

  Gama noastra pune la dispozitie mai multe tipuri de produse: element de fixare, telecomanda, termostat, filtruri, filtru Hepa, kituri, solutie de curatare, sonda de temperatura sau dispozitive Wi-Fi.