Fiare de calcat

(74 produse)
  74 produse

   

  Fiare de calcat la cel mai mic pret din Romania

   

  Ce este important cand alegi fiare de calcat?

   

  Cand vine vorba de un fier de calcat, acestea au tinut pasul cu tehnologia, iar acum au multe caracteristici si tehnologii care le diferentiaza. In primul rand, talpa fierului joaca cel mai important rol. Cu cat este mai calitativa, cu atat va rezista mai mult zgarieturilor, ruginii, si nu se va lipi de haine. In al doilea rand, puterea sa in watti ii determina performanta. Alte aspecte importante sunt designul ergonomic, flexibilitatea, greutatea, capacitatea rezervorului de apa si optiunile extra. Cand vine vorba de design ergonomic si usor de folosit, probabil cele mai usor de folosit sunt fiarele de calcat verticale, pe care le poti alege din gama noastra larga pentru a ti se potrivi cat mai bine.

   

  Cum gasesti cel mai bun fier de calcat cu aburi?

   

  Un rol important il joaca presiunea continua a aburului, masurata in grame. Cu cat este mai mare rata de grame de abur per minut, cu atat este fierul de calcat cu aburi mai eficient. Alte aspecte importante sunt capacitatea rezervorului de apa, daca sunt cu fir sau fara, si puterea in watti. Un partener perfect pentru un fier de calcat performant este o masa de calcat de orice culoare sau dimensiune preferi, pentru acasa sau pentru calatorit, pe care le poti gasi in magazinele noastre.

   

  De ce ai nevoie de un fier de calcat de voiaj?

   

  Mereu inainte de vacante ne gandim cum sa impachetam hainele cat mai eficient ca sa nu se sifoneze. Acum, grija aceasta poate disparea odata cu achizitionarea unui fier de calcat de voiaj din gama noastra variata. Acestea vin cu manere pliabile si huse pentru depozitare, asigurandu-se ca iti mentii hainele perfecte si in vacanta. 

   

  Nu stii ce sa alegi? Hai in magazin - un specialist este mereu pregatit sa te ajute sa faceti impreuna alegerea potrivita pentru tine.

   

   

  Intrebari frecvente

  In functie de caracteristicile pe care le cauti, dupa puterea sa in watti, capacitatea rezervorului de apa si greutatea si designul ergonomic.

  Cele din otel inoxidabil ofera cea mai fina alunecare peste materiale, nu se lipesc si sunt usor de curatat.

  Jetul de abur si capacitatea sa, sistem antipicurare si moduri dedicate in functie de materialul care se calca.