Accesorii PS5

(60 produse)
  60 produse

  Accesorii PS5 la cele mai mici preturi din Romania

   

  Daca esti unul din norocosii care detin o consola PlayStation 5, atunci ai nevoie si de cateva accesorii extra pentru PS5

   

  In gama noastra poti sa gasesti mai multe produse, precum controller, casti gaming, telecomanda media pentru PS5, camere PS5, chiar si incarcatoare pentru controlere PS5. Cheama-ti prietenii si jucati cele mai recente jocuri PS5 fara a mai fi limitat de un numar de contorllere. 

   

  Pe siteul nostru gasesti o gama variata de produse si branduri de nivel inalt, indiferent ca alegi accesorii PS5 de la SONY sau accesorii PS5 de la Razer. Indiferent de alegerea facuta, produsele noastre sunt originale si 100% compatibile cu PS5.

   

  Pentru a evita aglomeratia de fire din casa, noi iti recomandam accesoriile de PS5 cu conectivitate wireless. Astfel, poti conecta mai multe controlere la consola ta PS5 fara a te preocupa firele care stau degeaba in casa ta.

   

  Nu mai sta pe ganduri, haide sa vezi oferta noastra de Accesorii PS5 si alege modelul preferat, la cel mai mic pret din Romania!

   

   

  Intrebari frecvente

  Poti conecta pana la 8 controlere iar pentru a putea adauga mai multe controlere, odata ce ai un controller atasat la PS5, vei merge in meniul de setari, in optiunea Bluetooth.

  In gama noastra de produse poti sa gasesti mai multe accesorii speciale pentru PS5. Controller cu fir sau controller fara fir (wireless), incarcator pentru controller, casti gaming pentru PlayStaion 5, telecomanda media pentru PlayStaion 5, camera PlayStaion 5 si multe alte produse.