Caiete

(90 produse)
  90 produse

   

  Caiete la cel mai mici preturi din Romania!

   

  Caietele potrivite pentru copilul tau! Gradinita, scoala, liceu sau facultate

   

  Pregateste-ti copilul pentru scoala cu un set de caiete de pe site-ul nostru! Daca cel mic este la inceput de drum, la gradinita sau la scoala generala, sau  cauti caiete pentru liceu sau facultate, gama noastra de caiete este pregatita pentru orice cerinta. 

   

  Ce fel de caiet ai nevoie? Caiet dictando sau caiet de matematica? Avem si caiete speciale si caiete cu liniatura punctata. Fa-ti un mini stoc acasa si astfel nu vei mai avea grija caietelor pentru o buna perioada de timp. In cazul in care ai nevoie de caiete cu alt format in afara de cel clasic A4, noi iti oferim caiete cu foi A5 sau A6 Punem la dispozitie doar branduri premium, precum Miquelrius, Leitz, Mar Mar si multe altele, din care sa alegi caietul potrivit pentru tine. 

   

  Chiar daca copilul tau este la gradinita sau la scoala generala, sau in cazul in care vrei sa-ti iei caiete noi pentru liceu sau facultate, ai ajuns in locul potrivit. Pe site-ul nostru gasesti caiete dictando sau de matematica la cele mai mici preturi si cu transport rapid pana la usa ta, comanda acum!

   

   

  Intrebari frecvente

  Gama noastra de caiete pune la dispozitie caiete dictando, caiete de matematica, caiete speciale si caiete cu linie punctata. Iti putem oferi si caiete cu foi A5 si A6, in afara de cele clasice A4, dar si caiete cu peste 100 de pagini.

  O foaie A4 are dimensiunea de 210 x 297 mm. Cea A3 are 297 x 420 mm si este mai mare fata de A4. Foile A5 si A6 au 148 x 210 mm respectiv 105 x 148 mm si sunt mai mici fata de foaia clasica A4.