Imprimante termice

(19 produse)

   

  Imprimanta Termica la cel mai mic pret din Romania!

   

  Imprimantele cu transfer termic functioneaza folosind un cap de imprimare incalzit care aplica caldura pe panglica pentru a topi cerneala pe suport. Cerneala este absorbita, facand imaginea parte a suportului. Aceasta tehnologie ofera o calitate a imaginii si o durabilitate de neegalat in comparatie cu alte tehnologii de imprimare. Imprimantele cu transfer termic pot accepta o gama mai larga de suporturi decat alte modele, inclusiv materiale de hartie, poliester si polipropilena.

   

  Imprimantele termice directe functioneaza prin crearea de imagini pe materialul imprimat, fara a utiliza panglica, toner sau cerneala. In schimb, aceasta metoda utilizeaza medii termice tratate chimic, care devin negre cand trece pe sub capul de imprimare termica. Prin urmare, acest mediu este mai sensibil la lumina, caldura si abraziune. Imaginile se pot estompa in timp, iar suporturile se vor intuneca daca sunt supraexpuse la caldura, lumina sau alti catalizatori.

   

  Gama noastra pune la dispozitie si imprimante termice cu tehnologie ZINK Zero-Ink, moduri de tiparire color sau monocrom si interfata Serial, USB, Wireless, Bluetooth, si NFC. Punem la dispozitie doar branduri premium precum BROTHER, dar si multe altele.

   

  Daca ai nevoie de o Imprimanta Termica atunci ai ajuns in locul potrivit, comanda acum la cel mai mic pret din Romania si ai livrare rapida in cateva zile!

   

   

  Intrebari frecvente

  Imprimantele termice de tip direct sunt cel mai frecvent utilizate pentru a imprima articole precum chitante si etichete de la magazine, sau in alte locuri unde este nevoie de acest tip de print. Imprimantele cu transfer termic utilizeaza un cap de imprimare pentru a transfera o cerneala solida pe o sursa de etichete (de obicei realizata din vinil, poliester, nailon sau alte materiale mai groase) pentru a produce o imprimare permanenta.

  In gama noastra gasesti doar branduri premium, precum BROTHER, la cele mai mici preturi din Romania. Punem la dispozitie imprimante termice directe, cu transfer termic sau cu ZINK Zero-Ink. Modurile de tiparire fiind color sau monocrom, iar interfata imprimantelor prezinta tehnologie Serial, USB, Wireless, Bluetooth si NFC.