Modulator FM

(15 produse)

   

  Modulator FM la cel mai mic pret din Romania

   

  Cu ce te ajuta un modulator auto?

   

  Daca patesti deseori ca atunci cand esti la volan sa sune telefonul si sa nu poti raspunde sau vorbi linistit, atunci un modulator auto este exact ce ai nevoie. Acesta iti permite sa iti conectezi telefonul la boxele si difuzoarele masinii, astfel ca poti vorbi la telefon fara sa il tii in mana, poti asculta muzica de pe telefon, sau il poti conecta la navigatie. Aspectul navigatiei se imbina perfect cu un gps pentru masina din oferta noastra variata si avantajoasa. 

   

  Cum functioneaza un modulator fm cu bluetooth?

   

  Un modulator fm bluetooth functioneaza foarte simplu, fiind usor de folosit si conectat. Acesta se introduce in portul pentru bricheta al masinii, iar din setarile bluetooth ale telefonului tau te poti conecta direct la acesta. Asigura-te ca modulatorul este introdus complet in port pentru a nu se deconecta, iar dupa acest lucru poti pune muzica, gps cu asistent vocal sau poti prelua un apel, toate acestea auzindu-se direct in boxele masinii.

   

  Ce preturi poate avea un modulator pentru masina?

   

  Preturile unui modulator auto variaza in functie de design, porturi usb incorporate si producator. In gama noastra de modulatoare vei gasi cu siguranta unul care este pe gustul tau si se potriveste din punct de vedere estetic cu masina ta. Pe langa aceasta achizitie, poti lua in considerare si o camera auto din oferta noastra, care in caz de incidente inregistreaza tot, sau pur si simplu daca doresti sa iti stochezi experienta condusului pe video.

   

  Nu stii ce sa alegi? Hai in magazin sa vezi oferta noastra de modulatoare FM - un specialist este mereu pregatit sa te ajute sa faceti impreuna alegerea potrivita pentru tine.

   

   

  Intrebari frecvente

  Se conecteaza la masina prin portul brichetei, mai apoi conectand telefonul prin bluetooth la acesta.

  Raza de acoperire a unui modulator este in medie de maxim 10m.

  Ulterior conectarii telefonului la modulator se poate folosi pentru muzica, navigatie sau apeluri, sunetele fiind redate prin boxele masinii.