Cod produs: UPSPWUPLI150H1

Unitate UPS NJOY Horus Plus 1500, 1500VA, Schuko, AVR

 
Reducere
25%
487,43lei
649,90
Stoc epuizat
 • Program de management

  Poti avea acces de la distanta la UPS folosind un software special inclus. Software-ul va va oferi toate informatiile necesare cu privire la UPS si va oferi, de asemenea, optiunea de a inchidere de la distanta si in conditii de siguranta computerele in cazul unei pene de curent.

  Repornire Automata

  In cazul unei pene de curent poti stii sigur ca seria Horus Plus va reporni automat imediat ce tensiunea electrica alimenteaza din nou reteaua. Nu are nevoie de nicio interventie manuala sau supraveghere.

  Afisaj LCD cu ecran tactil

  Cele mai importante informatii despre Horus Plus iti vor fi afisate pe ecran LCD cu touchscreen. Poate capta in timp real informatii despre: tensiunea de iesire, tensiunea de intrare , nivelul de incarcare si capacitatea bateriei.

  Horus Plus 1500

  Seria Horus Plus ofera o solutie inteligenta pentru protectia echipamentelor sensibile la fluctuatiile de curent din birou sau de acasa. UPS-ul Horus Plus poate filtra problemele de la infrastructura electrica pentru statii office, echipamente bancare si comerciale, bancomate cat si pentru electronicele casnice.

  Modul line interactive pe care functioneaza Horus Plus regleaza voltajul pe o plaja suficienta pentru o filtrare mai avansata a curentului electric fara sa faca comutarea pe functia de back-up.

  Seria Horus Plus este dotata cu AVR, un sistem de redesare a tensiunii de intrare pentru evitarea deteriorarii echipamentelor conectate. Acesta este recomandat pentru cei care au probleme cu fluctuatiile mari de tensiune.

  In cazul unei pene de curent de proportii, UPS-ul Horus Plus va reporni automat odata cu revenirea curentului fara a mai fi nevoie de ajustare manuala sau de supraveghere.

  Totusi, daca se doreste monitorizarea sistemului UPS, Horus Plus ofera program de management pentru a se afla astfel gradul de incarcare al bateriei, durata de back-up, dar si multi alti parametrii.

 • Caracteristici generale

  Putere maxima (VA)1500
  Tensiune iesire (V)162-290
  Putere maxima (W)900
  Tip operatiuneLinie interactiva
  Tensiune intrare (V)230
  Frecventa (Hz)50 / 60 Hz

  Acumulator

  BaterieSigilata si protejata impotriva scurgerilor; 12V 9Ah x 2

  Informatii suplimentare

  Cu DisplayDa
  Avertizare sonoraDa
  PorturiUSB, RJ-11, RJ-45
  Conectori Schuko4
  Afisaj / Panou comandaAfisare: Tensiune la intrare; Tensiune la iesire; Capacitate baterie; Nivel de incarcare; Status
  Alte detaliiAVR</br> Auto-Restart</br> Iesire sinusoidala simulata</br> Incarcare Off-mode</br> Functie Cold Start</br> Program de management inclus (ViewPower)</br> Rata de eficienta de pana la 90%</br>

  Garantie

  Garantie comerciala36 luni
  Garantie de conformitate24 luni

  Altele

  CuloareNegru
 • Deocamdata acest produs nu are nicio recenzie.

  • Deocamdata nu exista intrebari legate de acest produs.

   Include taxa verde in valoare de 3,00 lei.