Folii de protectie tablete

(8 produse)

  Folii de protectie pentru tablete la cel mai mic pret din Romania

   

  Protejeaza ecranul tabletei tale de orice lovitura sau zgarietura

   

  Tocmai ti-ai luat o tableta si vrei s-o protejezi de posibile lovituri? Atunci trebuie sa vizitezi gama noastra de folii de protectie speciale pentru tablete care sunt realizate special pentru a oferi o mai mare siguranta a tabletei tale si pentru un aspect mult mai elegant al acesteia. Aceste folii sunt AntiShock ceea ce inseamna un grad de protectie foarte ridicat pentru ecranul tabletei tale. 

   

  Foliile noastre vin in mai multe dimensiuni, astfel incat sa se potriveasca pe tablete de 7-8" si pe tablete de 9-11". Din punct de vedere al compatibilitatii, nu trebuie sa-ti faci griji deoarece foliile din gama noastra sunt compatibile cu orice brand. 

  Branduri de top din gama noastra precum CLEARPLEX, ofera folii de protectie pentru tablete realizate din poliuretan si sunt disponibile in mai multe curlori: alb, negru sau argintiu. 

   

  Te asteptam in magazinele noastre sau pe site unde vei putea sa gasesti cele mai bune folii de protectie pentru tablete la cele mai mici preturi din Romania.

   

   

  Intrebari frecvente

  Cele mai bune folii de protectie pentru tablete sunt foliile din sticla AntiShock disponibile la noi pe site!

  O folie pentru tableta are principalul rol de protectie a ecranului de diverse socuri, lovituri sau zgarieturi. De aceea, noi recomandam ca atunci cand te decizi sa -ti iei o tableta, urmatoarele investitii sa fie intr-o husa de tableta si intr-o folie de protectie pentru tablete.